Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΦΩΤΟ. Του Αργύρη Σιδέρη


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, μιμίδιο και κείμενοΘεωρούμε καθήκον & υποχρέωση να πούμε σε λίγες γραμμές οτι μαθαίνουμε για να διαφυλάξουμε και να βοηθήσουμε τον έντιμο πατριωτικό αγώνα της μαθητικής κοινότητας και να ενισχύσουμε την περήφανη νεολαία μας στην απόφασή της, πέρα απο κόμματα και χρώματα να πάρει στα τίμια - καθαρά χέρια της το Εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας. Αυτές τις μέρες μέσα σε δύσκολες συνθήκες ανέλαβαν να συνεχίσουν τον τίμιο αγώνα των προγόνων για μια Ελλάδα ελεύθερη που να ανήκει στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της εδω και χιλιάδες χρόνια 
Αποτέλεσμα εικόνας για πορείες μαθητές των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας για τη μακεδονια
κι οχι σε κάθε ξενόφερτο εισβολέα που σκοπό έχει, χρηματοδοτούμενος απο ντόπια και ξένα συμφέροντα την αλλοίωση των Ελλήνων και την αντικαστάστασή τους απο κάθε είδους φυλές που υπάρχουν στον πλανήτη....
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Επειδή είμαστε ηλικιακά έμπειροι και πνευματικά ώριμοι και ... ψαγμένοι στην πολιτική πονηριά σας λέμε ότι όλα όσα ζείτε και ζει η Πατρίδα μας
Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομεταναστης
 δεν είναι τυχαία και απλώς συμβαίνουν στις μέρες μας που έτυχε να ζούμε τώρα εμείς κι εσείς.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Είναι σχέδιο αιώνων αυτών του ζηλεύουν και μισούν την Ελλάδα μας,  έχουν βρεί τώρα τα κατάλληλα πρόσωπα και τις κατάλληλες συνθήκες να υλοποιήσουν αυτά τα Εθνοκτόνα σχέδιά τους. Βρήκαν πολιτικούς νάνους που οχι αφιλοκερδώς, δρούν αντεθνικά στοχεύοντας στον διαμελισμό της χώρας μας. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Τα παραδείγματα πάμπολα, τα περισσότερα τα γνωρίζετε, ενα απο αυτά είναι το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, ενάντια στο οποίο εσείς σήμερα δίνετε τον τιτάνιο αγώνα υπέρ βωμών και εστιών. Απέναντί σας είναι ολοι αυτοί που πληρώνονται για να πετύχουν τα βρώμικα σχέδιά τους. 

Η Πατριωτική σας έξαρση τους πανικόβαλλε και φυσικά δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια αφού κινδυνεύουν να χάσουν, καρέκλες, αξιώματα και πακτωλό χρημάτων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Άρχισαν να σας χαρακτηρίζουν με "κοσμητικά" επίθετα όπως φασίστες, χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς κ.λ.π. δεν γνωρίζουν καν οι αμόρφωτοι τις εννοιολογικές ερμηνείες των λέξεων που εκστομίζουν, δεν ξέρουν π.χ οτι φασίστες είναι όσοι επιθυμούν την ένωση ανθρώπων σε κοινή δράση ΔΕΣ ΕΔΩ,

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
 συνεχίζουν με απειλές απο εκπαιδευτικούς μίσθαρνα κομματικά όργανά τους, μετά πάνε στα πουλημένα ΜΜΕ, ύστερα στον πολιτικό κομματικό τους τύπο, 
και τους απομένει η κινητοποίηση των παρακρατικών τους συμμοριών. Απο τις ελεγχόμενες πολιτικές νεολαίες του αριστερού Σταλινικού καθεστώτος, που δεν έχουν σπουδάσει ή δουλέψει ποτέ, μέχρι τις εγκληματικές ομάδες των άπλυτων αναρχοαλητών - κουκουλοΦΛΩΡΩΝ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΔΩ θέλουμε να δώσετε ΟΛΗ την προσοχή σας. Σε αγαστή συνεργασία κράτους, δυνάμεων καταστολής (πιθανόν εισαγώμενων) και καλα ... αντιφασιστών "αναρχικών" θα προσπαθήσουν να διασπάσουν ή να τρομάξουν με βια, συλλήψεις, τρομοκρατία, "χωμένοι" ανάμεσά σας, και να υλοποιήσουν τα βρωμερά τους σχέδια, δλδ την ματαίωση του δίκαιου αγώνα σας που είναι αγώνας ΟΛΩΝ των Ελλήνων που σε ΣΑΣ έλαχε να είσαστε οι πρωστάρηδες μαχητές. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΤΕ τις συγκεντρώσεις και τις πορείες, βρείτε, απομονώστε αυτά τα βρωμερά υποκείμενα και πετάξτε τα μακρυά απο εσας. Έχετε την νεανική ορμή και την ουράνια λάμψη που τους στραβώνει γιατί αυτοί ζούν στα σκοτάδια των κομματικών υπονόμων. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΜΗΝ Τρομάξετε, ΜΗΝ δειλιάσετε, είσαστε οι άξιοι συνεχιστές του Λεωνίδα και των αγωνιστών του 21, γράφετε το δικό σας έπος και η Ελλάδα θα σας χρωστάει ΑΙΩΝΙΑ ευγνωμοσύνη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ παιδιά μας και για όσους ρωτάνε: ΠΟΤΕ θα τελειώσει αυτός ο αγώνας; τους απαντάμε, ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ  Μ  Ι  Α  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

2 σχόλια:

  1. ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
    ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ!!!

    ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ......


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργύρη συγχαρητήρια!!! Με συγκίνησες... κι εμείς όλοι μαζί σου και με τα αγωνιζόμενα παιδιά μας... θα τους νικήσουμε τους προδότες και θα τους ξαποστείλουμε στον σατανά πατέρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive