Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΤΩΡΑ. ΕΚΤΑΚΤΟ. ΝΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓαβρΟΓΛΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργείο Παιδείας με μαθητές
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο υπουργείο Παιδείας με μαθητές να σπάνε για ακόμα μια φορά τον αστυνομικό κλοιό και να εισβάλλουν στο εσωτερικό του υπουργείου.Ένταση και επεισόδια στο υπουργείο Παιδείας με αφορμή συλληλητήριο εκπαιδευτικών και μαθητών, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο....Οι διαδηλωτές αρχικά μπήκαν στο προαύλιο και στη συνέχεια εισέβαλαν στο υπουργείο αφού σήκωσαν τα ρολά. Η διαμαρτυρία γίνεται κατά του νομοσχεδίου για την εκπαίδευση.
Τα αιτήματα που διατυπώνει η ΟΛΜΕ:
14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση άμεσα σε όλη τη χώρα
Άμεση πραγματοποίηση μαζικών διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων Αύξηση δαπανών για την παιδεία Σταδιακή αναπλήρωση των απωλειών σε μισθούς και συντάξεις
Τα αιτήματα της ΔΟΕ:
μόνιμους, διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης, 14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση άμεσα σε όλη τη χώρα, στήριξη της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων, μείωση της αναλογίας εκπαιδευτικών – μαθητών σε 1:15 για το νηπιαγωγείο και 1:20 για το δημοτικό σχολείο,αύξηση δαπανών για την παιδεία, υπεράσπιση των μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive