Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ειδικοί Φρουροί για «Ρουβίκωνα»: Η ΕΛΑΣ ευτελίζεται από ανθρώπους που κάποιοι άλλοι τους έχουν αφήσει

«Η κατάσταση με τον “Ρουβίκωνα” έχει ξεφύγει». Αυτό ανέφερε σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, κ. Μαυροειδάκος, όσον αφορά στο περιστατικό που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, με τον «έλεγχο» δύο αστυνομικών από μέλη του «Ρουβίκωνα»....

«Είκοσι άτομα τους είχαν περικυκλώσει και τους έκαναν “φροντιστήριο”. Αυτές οι καταστάσεις είναι τραγελαφικές», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροειδάκος, και προσθέτει: «Οι συνάδελφοί μου δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτό το πρόβλημα που είδαμε ξεκινάει από πολύ ψηλά».
«Οι αστυνομικοί όταν βλέπουν δίπλα τους 20 κουκουλοφόρους, το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν είναι η σωματική τους ακεραιότητα», σημειώνει. «Δεν είμαστε σίγουροι ακόμη εάν οι αστυνομικοί ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ή έτυχε να περνούν έξω από το σπίτι μέλους της αναρχικής συλλογικότητας».
«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό. Η Ελληνική Αστυνομία ευτελίζεται από ανθρώπους που κάποιοι άλλοι τους έχουν αφήσει, και έχουν πάει σε όλα τα δημόσια κτίρια, σπάνε, χτυπάνε, και στο τέλος έφτασαν σε σημείο να ζητούν ταυτότητες από αστυνομικούς», λέει αγανακτισμένος ο κ. Μαυροειδάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive