Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Δεν κοπάζει ο σάλος (και τα ερωτήματα) από το ατόπημα του Κ. Μπακογιάννη- Έδωσε απόρρητες πληροφορίες σε Ρώσους νομίζοντας ότι μιλάει στον δήμαρχο Βαρσοβίας!

 

Οι γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ που υποδύονται πολιτικούς και κάνουν βιντεοκλήσεις/ συνεντεύξεις εντός κι εκτός Ρωσίας, αναζήτησαν το επόμενο θύμα τους στο πρόσωπο του δήμαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, προσποιούμενοι -ένας εξ αυτών- ότι είναι ο δήμαρχος Βαρσοβίας....

Εκεί λοιπόν, ο Κώστας Μπακογιάννης εξέπληξε ευχάριστα καθώς όχι μόνο δεν έκανε κάποια γκάφα, αλλά επέδειξε ισχυρό πολιτικό ένστικτο, αλλά και γνώσεις περί εξοπλιστικών και άλλων θεμάτων που οπωσδήποτε δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του.

Δεν είχε μάλιστα κανένα απολύτως πρόβλημα, παρότι πίστευε ότι μιλούσε με έναν ορκισμένο σύμμαχο της Ουκρανίας και πολέμιο της Ρωσίας, να ξεκαθαρίσει ότι η ελληνική κοινωνία έχει κουραστεί και αντιδρά στην άνευ όρων στήριξη της Ουκρανίας. Εκπληκτική και η απάντηση που έδωσε για το ενδεχόμενο μεταφοράς των S – 300 στην Ουκρανία!

Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε ότι πιστεύει πως ο επόμενος χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος, ενώ αναφορικά με την Ουκρανία, σχολίασε ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι πλέον «ενθουσιασμένη» σχετικά με το θέμα, δείχνει «κούραση».

Έκανε μάλιστα και αναφορά στους S-300 (σ.σ. τους οποίους επιθυμούν διακαώς οι Ουκρανοί και πολύ θα ήθελαν και οι Αμερικανοί να τους στείλουμε), λέγοντας πως η Ρωσία (σ.σ. ως κατασκευάστρια) θα πρέπει υπογράψει επίσης για να τους στείλουμε κάπου και πως η Ελλάδα ψάχνει εναλλακτικές.

Προς το τέλος της συνομιλίας, οι Ρώσοι φαρσέρ, ως δήμαρχος Πολωνίας, άρχισαν να ρωτούν αστειευόμενοι αν έχει η Ελλάδα να στείλει ξύλα για τζάκι στη Βαρσοβία και κάπου εκεί, ο κ.Μπακογιάννης προβληματίστηκε και προφανώς κατάλαβε το τι έχει συμβεί και η συνομιλία ολοκληρώθηκε.

3 σχόλια:

  1. θυμαμε πρην λιγα χρονια που ηταν ο εν λογω μπακογιαννης στην τηλεωραση και μετα απο μια ερωτηση απαντησε τα εκ οικο μη εν δημο ( και το ατομο τοτε ηταν δημαρχος στην επαρχια ) χεχε χαζο το παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ....
    ΗΤΑΝ ΖΑΒΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΟΛΙΓΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.....
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Π.Χ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΤΙΑΣΤΙΚΟ....
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 14 ΧΡΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/ta-eiche-pei-i-marika-mitsotaki-gia-tin-mpakogianneio-politeia-vinteo/
    ΒΙΝΤΕΟ
    Η Μαρίκα Μητσοτάκη είχε αποκαλύψει: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι αχαΐρευτος. Παίρνει στο συντακτικό μηδέν. Δεν ήξερε το “ο” το “ι”.. Βρίσκω την Ντόρα και της λέω, παιδί μου ο γιός σου είναι αχαΐρευτος ανεπρόκοπος και αν δεν κάνεις κάτι να τον μάθεις γράμματα θα το μετανιώσεις πάρα πολύ σκληρά…”. Μάλιστα τότε η ίδια είχε αναρωτηθεί πως έπαιρνε καλούς βαθμούς στο σχολείο, και το είχε αποδώσει ότι ήταν γόνος της οικογένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive