Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΣ στους "Εφευρέτες" των καταλήψεων ! Οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ κουκουέδες καλούν τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε ΕΘΝΙΚΕΣ πορείες!

Αποτέλεσμα εικόνας για πορείες μαθητές των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας για τη μακεδονια
Τον τρόμο και τον πανικό έχουν σπείρει οι μαθητές των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας στην αμερικανονατοϊκή συγκυβέρνηση της προδοσίας της Μακεδονίας,Τσίπρα-Καμμένου, καθώς και στα τσιράκια της,το ΚΚΕ! Το οποίο ΚΚΕ, έχει αναλάβει την καταστολή των καταλήψεων, αλλά όπου εμφανίζονται τα φυτά της ΚΝΕ... για να δηλητηριάσουν τους μαθητές με τον συμμορφωτισμό προς την κόκκινη συγκυβέρνηση των προδοτών  και τα ξένα αφεντικά της (Τραμπ. Μέρκελ και CIA), «τρώνε πόρτα» – για… πρώτη δόση.  Αφού, λοιπόν, βλέπουν πως δεν πιάνει αυτό το κόλπο, τώρα απευθύνονται στους… γονείς των μαθητών, μέσω ελεγχόμενων Ενώσεων Γονέων, όπως είναι η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.  Έτσι, «με αφορμή τις κρούσεις εξωσχολικών κύκλων σε σχολεία και μαθητές για καταλήψεις με θέμα το «Μακεδονικό», τον θάνατο του Κ. Κατσίφα και τη «Β. Ήπειρο» (όπως γράφουν οι ξεδιάντροποι αμερικανόδουλοι σταλινικοί…), ζητούν από τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να πηγαίνουν στις καταλήψεις και τις πορείες, γιατί πρόκειται για «δράσεις μικρών ομάδων μαθητών» (μόνο που στις πορείες συμμετέχουν αποδεδειγμένα χιλιάδες μαθητές!) και γιατί «αποτελούν ενορχηστρωμένη δράση εξωσχολικών ατόμων που πρόσκεινται σε ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα».  Χαρακτηρίζουν δε το σύνθημα “Μακεδονία γη Ελληνική”, «σύνθημα που ανοίγει το δρόμο για αλλαγή συνόρων και προσπάθεια να καθοδηγήσουν μαθητές σε επικίνδυνα μονοπάτια αλυτρωτισμού».  Μια ζωή κατάπτυστες δουλάρες του συστήματος -που δήθεν… πολεμούν- ήταν, τώρα θ’ αλλάξουν;  (ΥΓ): Όξω τα κομμούνια απ’ όλα τα σχολεία! Ουστ!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ ΨΥΧΗΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.....ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΦΙΛΛΙΠΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.......ΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.....ΝΟΘΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΟΝΩΝ..........ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΦΘΑΡΕΙ.....Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive