Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τους πήρε κοντά του. Ηλικιωμένοι γονείς στην Πάτρα δεν άντεξαν τον χαμό του γιου τους και «έσβησαν» έναν μήνα μετά! Από την Εύα Παπαδάτου

❱❱ Δύο ηλικιωμένοι, οι οποίοι δεν άντεξαν τον χαμό του μοναχογιού τους και έφυγαν και οι δύο από τη ζωή με λίγες ώρες διαφορά, μόλις έναν μήνα μετά την κηδεία του, είναι οι πρωταγωνιστές μιας απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας, που έχει βυθίσει στη θλίψη την Πάτρα!..
Στα μέσα Οκτωβρίου ο 82χρονος Θεοφάνης Αθανασόπουλος και η συνομήλικη σύζυγός του Μαρία έχασαν αιφνίδια από καρδιακή προσβολή τον 49χρονο γιο τους Παναγιώτη, που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Το σοκ ήταν μεγάλο για τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι κήδεψαν το παιδί τους συντετριμμένοι και υποβασταζόμενοι από συγγενείς και φίλους.
Ομως ο πόνος από την απώλεια του γιου τους ήταν αβάσταχτος και δεν μπορούσαν να τον διαχειριστούν. Μάταια προσπαθούσε ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλον, αφού ο ανείπωτος θρήνος είχε ραγίσει τις ήδη κουρασμένες καρδιές τους, οι οποίες τελικά δεν άντεξαν και σταμάτησαν να χτυπούν.
Το χαροκαμένο ανδρόγυνο έφυγε από τη ζωή μέσα σε δύο 24ωρα, τριτώνοντας το κακό. Πρώτη πέθανε η 82χρονη και λίγες ώρες μετά την κηδεία της την ακολούθησε ο αγαπημένος σύζυγός της. 
Ο 82χρονος κηδεύτηκε 48 ώρες μετά την κηδεία της συζύγου του και πήγαν μαζί να βρουν το πρόωρα χαμένο παιδί τους, σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive