Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Κατσίκα πιτσιρίκα έχει γίνει μασκότ του Παλαιού Φαλήρου

❱❱ Μασκότ σε μια γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου έχει γίνει επάξια ένα μικρό κατσικάκι, ο Κέτσα, το οποίο γίνεται το επίκεντρο κάθε φορά που βολτάρει μαζί με τον ιδιοκτήτη του στους δρόμους της περιοχής!..

Το χαριτωμένο κατσικάκι είναι μόλις έξι μηνών και ζει ως κατοικίδιο στο σπίτι, μαζί με τον ιδιοκτήτη του και την οικογένειά του, που δεν το αποχωρίζονται στιγμή.
Κάθε απόγευμα, μάλιστα, όταν ο Κέτσα κάνει την καθιερωμένη βόλτα του στο Παλαιό Φάληρο, συνοδευόμενος πάντα από τον ιδιοκτήτη του, οι γείτονες βγαίνουν στον δρόμο για να τον χαϊδέψουν και να παίξουν μαζί του.
Ολοι είναι ενθουσιασμένοι με το όμορφο κατοικίδιο και δηλώνουν εντυπωσιασμένοι τόσο με τη συμπεριφορά του όσο και με τη σχέση αγάπης που έχει αποκτήσει με τον ιδιοκτήτη του, τον οποίο ακολουθεί πιστά. Μάλιστα, ο Κέτσα είναι τόσο υπάκουος, που ο κάτοχός του φροντίζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive