Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Νίκος Βούτσης

❱❱ Για ποιον λόγο ενοχλήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και έσπευσε να αποδοκιμάσει την πρωτοβουλία    του αντιπροέδρου Νικήτα Κακλαμάνη να ζητήσει την έγκριση του Σώματος ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του ΗΡΩΑ Κώστα Κατσίφα;...
Ηταν καθαρά τυπικός ο λόγος, όπως επικαλέστηκε το περιβάλλον του διευκρινίζοντας ότι «τέτοιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται μόνο με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων», ή μήπως ο κ. Βούτσης θεώρησε ότι ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου και με τόσο βίαιο τρόπο δεν αξίζει τον ελάχιστο φόρο τιμής;
Ο Νικήτας Κακλαμάνης διευκρίνισε ότι ζητούσε την έγκριση, επειδή δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό η ενός λεπτού σιγή. Είπε, όμως, τα πράγματα με το όνομά τους: «Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και τη χωρίς κανένα άλλοθι καταδίκη εκ μέρους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες».
Ο κ. Βούτσης έσπευσε να αντιδράσει, ίσως γιατί θεωρεί ότι η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός Βορειοηπειρώτη δεν πρέπει να χαλάσει τις σχέσεις μας με τη γειτονική χώρα!
«Η πολιτική αποτίμηση κατατείνει στο ότι ήταν μια πρωτοβουλία που έπρεπε να αποφευχθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τι φοβήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής; Μη τυχόν και παρεξηγηθεί η κυβέρνηση της Αλβανίας από τη στάση του Σώματος και μας κόψει το... επίδομα; Εσπευσε, βέβαια, να ρίξει νερό στο κρασί του δηλώνοντας ότι «η έκφραση λύπης στους οικείους του νεκρού είναι δεδομένη». Ομως, δεν το... έσωσε, καθώς πρόσθεσε ότι «η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από τις αρμόδιες Αρχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive