Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΑΛΒΑΝΙΑ. Αυτά έγιναν τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν με τον 35χρονο ομογενή Κώστα Κατσίφη που έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

1
Τις εορταστικές εκδηλώσεις   σήμερα  για την  Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επισκίασε το συμβάν που έλαβε χώρα στο χωριό Βουλιαράτες όταν στις 10.00 περίπου το πρωί ένας 35χρονος Βορειοηπειρώτης  πυροβόλησε στον αέρα  επειδή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει κάτοικοι....
Στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει ενώ λίγο πριν τις 16.00  κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικές δυνάμεις που τον καταδίωκαν  ο 35χρονος έπεσε νεκρός ,σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.
Οι κάτοικοι του χωριού εμφανώς σοκαρισμένοι αδυνατούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του νεαρού άνδρα και αισθάνονται τυχεροί που δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός .
Το epirus-tv-news βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος .Δείτε στο  βίντεο που ακολουθεί εικόνες  από τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive