Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Αντρο εγκληματιών κουκουλοΦΛΩΡΩΝ τα ΑΕΙ. Επεισόδια με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη χθες βράδυ έξω από το τουρκικό προξενείο [βίντεο]



Σε ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, στο ύψος του τουρκικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ομάδα κουκουλοφόρων.

Συγκεκριμένα, στις τρεις παρά είκοσι μετά τα μεσάνυχτα, άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους βγήκαν μέσα από το χώρο του πανεπιστημίου στην οδό Αγίου Δημητρίου και στην οδό Εθνικής Αμύνης και ξεκίνησαν να πετούν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και τους απώθησαν αρκετές φορές με χρήση χημικών.
Οι κουκουλοφόροι, σύμφωνα με το thestival.gr, έβαλαν φωτιά σε τρεις κάδους στην οδό Εθνικής Αμύνης και αργότερα αποχώρησαν. Τα επεισόδια διήρκεσαν μια ώρα, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αλλά προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα οχήματα.

1 σχόλιο:

  1. Σπουδασα στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, πέρασα στο ΑΠΘ και μετα μετ/κό Αγγλία! Τα Πανεπιστήμια εκεί είναι πεντακάθαρα, Κόσμημα!!! Εδω, μια Αηδία!! Τους δώσαμε τα "φώτα" του Πολιτισμού στα Βόρεια Κράτη και εμείς γίναμε οι χειρότεροι! Έλεος πιά, δεν υπάρχει ενας Υπουργός Παιδείας να αλλάξει αυτήν την κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive