Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Οχι βρε, δεν είναι φίμωση και φασισμός, Έκφραση "ελευθερίας" είναι. Ο Καμμένος ζητάει τη σύλληψη δημοσιογράφων γιατί δεν του αρέσουν αυτά που γράφουν. Γατάκια ο Εντρογάν κι ο Μαδούρο μπροστά του

Σχετική εικόνα
Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr και του «Φιλελεύθερου» αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με δημοσίευμα...
του Liberal.gr, όπου αναφέρεται ότι:   Αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο. Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του «Φιλελεύθερου» δεν λειτουργούν το Σάββατο και αποχώρησαν. Η σύλληψη αφορά τον εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, την αρχισυντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και τους δημοσιογράφους Γαβριήλ Σερέτη και Νικολέττα Μουτούση. Υποθέτουμε με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της παρασκευής με τίτλο «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΡΤΙ». Να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του «Φιλελεύθερου» που αναζητούνται βρίσκονται στις οικίες τους, οι οποίες είναι γνωστές στις αστυνομικές αρχές και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις αυτής της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία καταδεικνύει την επιλογή της μηνυτήριας αναφοράς και του αυτοφώρου για ότι γράφεται στον Τύπο.

1 σχόλιο:

  1. τελευταίες σπασμοδικές κινήσεις πριν τον οριστικό θάνατο της πρώτης φοράς φασιστεράς!!! διότι οι ελληναράδες αρχιμαλάκες ψηφοφόροι ξέχασαν τι σημαίνει φασιστερά και τους ψήφισαν και 1η και 2η και 3η φορά για να μας σώσουν.....................................................οπότε Καϋμένε ετοιμάσου, θα λάβεις οσονούπω τα επίχειρα των πραξεών σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive