Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Η εμπειρία μου από το συλλαλητήριο – Μοναχός Παΐσιος. Τι λέει για την εικόνα της Παναγίας που την τρύπησαν τα ΜΑΤ στο πρόσωπο με ριγμένο απο ολμοβόλο δακρυγόνο

ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ο κ. Τσίπρας, ένα πρόσωπο το οποίο για πολύ λαό είναι ανεπιθύμητο, όπως το δήλωναν ξεκάθαρα οι αναρτημένες αφίσες στους δρόμους, πολλές ημέρες πριν να εμφανισθεί, ήρθε στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και όπως ήταν φυσικό νόμιμο και δημοκρατικό, αυτός ο λαός βρήκε την ευκαιρία να συγκεντρωθεί για να εκφράσει την διαμαρτυρία και την αγανάκτησή του για τα ψέματα που του είπε, ότι θα τον βγάλει από τα μνημόνια, τα δάνεια, τα χρέη, τους φόρους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ευρώ, τον ΕΝΦΙΑ, τις κατασχέσεις...
και αντί αυτών βλέπει το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, τον πόλεμο κατά της πίστεως, της παιδείας και της ιστορίας, την υποβάθμιση όλων των αξιών στα βιβλία των σχολείων, την εισβολή ανήθικης διαπαιδαγώγησης στα παιδιά του, την εκμάθηση άλλων θρησκειών και την γελοιοποίηση της πίστεως των ελληνορθόδοξων παιδιών, την ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη εισροή αλλοθρήσκων, σε μία εποχή που βλέπει σε άλλες χώρες να γίνονται εγκλήματα λόγω θρησκευτικού φανατισμού, την αποφασιστική προώθηση της κάρτας του Πολίτη, η οποία θα τον σκλαβώσει στην δικτατορία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά ιδιαιτέρως να αντιδράσει με όλη τη δύναμη του, για την πατρίδα του τον τόπο του ο οποίος είναι κληρονομιά των προγόνων του, που τον πληρώσανε με το αίμα τους, όπως ο Παύλος Μελάς και οι μακεδονομάχοι οι στρατιώτες του 12 και του 40, ο Εμμανουήλ Παπάς και όλοι οι άλλοι μέχρι την αρχαιότητα, εξαιρέτως ο στρατηγός και βασιλιάς Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος ένωσε όλους τους Έλληνες και τώρα αυτός ο ελληνικός λαός βλέπει κάτι υποκείμενα να χαρίζουν και να προδίδουν όλη αυτή τη μοναδική και ένδοξη ιστορία και πατρίδα.
Ποιός άνθρωπος που έχει μέσα του αξίες και ιδανικά μπορεί να κατηγορήσει αυτόν τον λαό για αυτή του την ενέργεια εκτός μόνο από κάτι ανθρωπάρια, όπως ο κ Κοτζιάς και ο κ.Τσίπρας, ο οποίος είπε μέσα στο Βελλίδειο ότι, έξω φωνάζουν οι φασίστες και όμως, ενώ έξω καιγόταν ο λαός από τα χημικά, μέσα παρευρίσκονταν ο ποιμένας τους, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και άκουγε χωρίς καμία διαμαρτυρία, τον μεγαλύτερο προδότη όλης της Ελληνικής ιστορίας, ο οποίος παραδίδει την Μακεδονία στους Σλάβους για τα σχέδια των αμερικανών, όπως έκαναν οι παππούδες τους στον εμφύλιο για τα σχέδια των κομμουνιστών.
Για την αστυνομία φυσικό είναι να επιβάλλει την τάξη και να προστατεύει έναν χώρο όπως το Βελλίδειο και ένα πρόσωπο όπως ο πρωθυπουργός, όταν βεβαίως είναι νόμιμος, δημοκρατικός και σέβεται το Σύνταγμα του Εθνους.
Όμως γιατί όταν βράδιασε έφυγε από τον χώρο όπου ήταν η θέση της και η δουλειά της και κατέβηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης και επιτέθηκε στον άμαχο πληθυσμό και τον κυνήγησε την ώρα που αποχωρούσε από το συλλαλητήριο;
Αυτό δεν είναι δικτατορικό έγκλημα;Άρα λοιπόν κ. Τσίπρα και όλη η συμμορία, που αποτελεί τη σημερινή κυβέρνηση της χώρας, θα έρθει η ώρα να καταδικαστείτε για την εσχάτη προδοσία, αλλά και για τα εγκληματικά σας έργα και αν ακόμη δεν γίνει αυτό θα σας καταδικάσει η ιστορία όπως τους προγόνους σας που εγκλημάτησαν στον εμφύλιο!
Είμαι σίγουρος ότι η Παναγία που την είχα στα χέρια μου και εσείς την τρυπήσατε, θα δικαιώσει τον αγώνα αυτού του λαού και όλοι εσείς οι άθεοι, οι ασεβείς, οι αστεφάνωτοι, οι ανώμαλοι, οι απάτριδες, οι προδότες που τώρα γελάτε σαν μαστουρωμένοι, οι ψεύτες, οι εγκληματίες, οι δικτατορίσκοι που ακυρώνετε δημοψηφίσματα και περιφρονείτε συλλαλητήρια του λαού σας , ο οποίος σας εξέλεξε για να τον υπηρετείτε, σύντομα, όταν εκπέσει η εξουσία σας, θα έχετε αφήσει πίσω σας, μία μαύρη σελίδα στην Ελληνική ιστορία και εσείς θα μείνετε μία χούφτα κάρβουνα τα οποία από όπου τα πιάσεις θα λερώνεσαι.
Προσωπικά δέχθηκα καπνογόνο στο πόδι μου και πήγα στο Ιπποκράτειο και με κάθισαν σε καρότσι και όταν πήγα στο ακτινολολογικό, ο γιατρός μου είπε: “χρειαζόταν να καθίσεις σε καρότσι; δηλαδή όλοι εσείς δεν κάνατε τίποτα και σας χτύπησαν; και γιατί πήγατε εκεί που δεν σας επέτρεπαν;” Τι να του πεις του γιατρού, δεν άξιζε η συζήτηση, το μόνο που σκέφθηκα ήταν: «εύχομαι τα παιδιά σου να είναι ελεύθερα».
Μοναχός Παΐσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive