Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

"Κόντρες" με τον Καμμένο (ΦΩΤΟ) κάνει; Ο Ενρτογάν ντύθηκε πιλότος πριν τη συνάντησή του με τον Τσίπρα: Στρατιωτική εμφάνιση από τον Τούρκο πρόεδρο. Του φόρεσαν φόρμα anti-g μέσα σε VIP αεροσκάφος!

Ο Ενρτογάν ντύθηκε πιλότος πριν τη συνάντησή του με τον Τσίπρα: Στρατιωτική εμφάνιση από τον Τούρκο πρόεδρο


Ανδραβίδα: Ο Πάνος Καμμένος... πιλότος (pics)
ΦΩΤΟ.Το δικό μας ... νούμερο. Ντυμένο με την τιμημένη στολή πιλότου για τις ανάγκες της .. "παράστασης".
«Τα ρέστα» του έδωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη επ΄ ευκαιρία της έκθεσης  Teknofest, που πραγματοποιείται στο νέο αεροδρόμιο της πόλης.  Ο Τούρκος φωτογραφήθηκε να κατεβαίνει...από ένα αεροσκάφος VIP Challenger 605 φορώντας… φόρμα anti-g, ενώ φωτογραφήθηκε και στη θέση του συγκυβερνήτη στο αεροσκάφος.  Ο Ερντογάν στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανάγκη η χώρα του να γίνει αυτάρκης στα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και να προχωρήσει σε εξαγωγές.   

«Στον σημερινό κόσμο, ο πρώτος κανόνας για ανεξαρτησία είναι να φτάσουμε στο σημείο των χωρών που αναπτύσσουν, παράγουν και εξάγουν υψηλής στάθμης τεχνολογικά προϊόντα», είπε μεταξύ άλλων.  «Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ανεξαρτησία μας με την ανάπτυξη της βιομηχανίας μας, προϊόντων υγείας και ενέργειας. Ξεκινούμε την πρωτοβουλία επιστροφής των επιστημόνων μας από το εξωτερικό,, όπως και καλούμε επιστήμονες από όλο τον κόσμο να έρθουν στην Τουρκία για να δουλέψουν μαζί μας», είπε ακόμη ο Ερντογάν.  Ο Ερντογάν δεν παρέλειψε να κατηγορήσει κέντρα εκτός της χώρας του ότι προσπαθούν να σαμποτάρουν τα τεχνολογικά σχέδια της Τουρκίας, συμπληρώνοντας ότι αυτά τα σχέδια έπεσαν στο κενό.  Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Ερντογάν ντύνεται στο «χακί» ,αλλά αυτό έχει συμβεί είτε κατά τη διάρκεια ασκήσεων είτε σε επιθεωρήσεις των δυνάμεών του την Ν.Α.Τουρκία.  

Τώρα επρόκειτο για ένα… τεχνολογικό φεστιβάλ και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν απέφυγε τον πειρασμό  να δώσει έμφαση στην στρατιωτική δύναμη της χώρας του.  Ο Ερντογάν με «αέρα» ηγέτη περιφερειακής υπερδύναμης, όπως θέλει να οραματίζεται τη χώρα του, θα συναντηθεί την Τρίτη με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο των εργασιών του ΟΗΕ.  Κατά τη διεξαγωγή του τεχνολογικού αυτού φεστιβάλ, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν πολλοί διαγωνισμοί με μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αεροπορικές επιδείξεις, σεμινάρια και συναντήσεις επιχειρηματιών από όλον τον κόσμο.  Οι φορείς που στηρίζουν το φεστιβάλ είναι εταιρείες-γίγαντες της Τουρκίας, όπως η αμυντική βιομηχανία Aselsan, η Baykar, η İGA, η İşbak, η Roketsan, η TAI, οι Τουρκικές Αερογραμμές, η Υπηρεσία Επιστημονικών και Τεχνολογικών Ερευνών Τουρκίας (TÜBİTAK) και η Εταιρεία Δορυφορικής Επικοινωνίας Καλωδιακής Τηλεόρασης TÜRKSAT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive