Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά τον κοσμηματοπώλη, ελεύθερος -ΔΙΚΑΙΩΣ- και ο 55χρονος για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετά τον κοσμηματοπώλη, ελεύθερος και ο 55χρονος για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
Ελεύθερος αφέθηκε με περιοριστικούς όρους, όπως και ο συγκατηγορούμενος του κοσμηματοπώλης, 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μετά τον κοσμηματοπώλη, ελεύθερος και ο 55χρονος για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
ο 55χρονος, που αμυνόμενος ξυλοκόπησε τον ληστή Ζακ Κωστόπουλο, έξω από το χρυσοχοείο στην Ομόνοια
με τον 33χρονο Ζακ να καταλήγει νεκρός στιγμές αργότερα. Ο 55χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα. Ο 55χρονος επιχειρηματίας που δεν εμφανίστηκε αυτόβουλα στις Αρχές, αλλά συνελήφθη, αφού αναγνωρίστηκε από το οπτικό υλικό και μαρτυρικές καταθέσεις, απολογούμενος, φέρεται ότι εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του 33χρονου, υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε για να μην επιτεθεί το ίδιο το θύμα σε αυτούς, καθώς κρατούσε μαχαίρι.
«Μόλις τον αφόπλισα απομακρύνθηκα» φέρεται να είπε, ενώ απέδωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι του 33χρονου στον φόβο, λόγω της απειλής του μαχαιριού. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν κλήθηκε να «βοηθήσει» αλλά παρουσιάστηκε και επενέβη αυτοβούλως, χτυπώντας με κλωτσιές στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο νεαρός που δεν του επέτρεψε να σκεφτεί λογικά.
«Είμαι συγκλονισμένος από την κατάληξη ενός νέου παιδιού», ανέφερε ο 55χρονος, υποστηρίζοντας ότι κανένα από τα χτυπήματά του δεν συνετέλεσε στον θάνατο του 33χρονου.
Πρόκειται για έναν ελεύθερο επαγγελματία που διατηρεί μεσιτικό γραφείο κοντά στην οδό Γλάδστωνος και είναι αντιμέτωπος με το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και του πλημμελήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 55χρονος, μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, υποστήριζε μέσω λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον οποίο πλέον έχει κλείσει, πως ο 33χρονος κρατούσε μαχαίρι και όταν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο και όταν βγήκε. Στις πρώτες δε αναρτήσεις του, φέρεται να υποστήριζε πως «ο Ζακ αυτοκτόνησε με ένα γυαλί που κρατούσε, όταν πήγαν να τον ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί».

1 σχόλιο:

  1. Πολλη σαπιλα ρε παιδι μου.Τους βλεπεις και σου ερχεται αναγουλα.Ειναι καρκινος που εχει κανει μεταστασεις παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive