Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

1η ΦΩΤΟ Ζακ Κωστόπουλος ΛΗΣΤΗΣ. Σκοτωθηκε την ωρα που προσπαθουσε να ληστεψει χρυσοχοειο. 2η ΦΩΤΟ. Νικόλας Μουστάκας ΑΘΩΟ ΘΥΜΑ τον σκοτωσαν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ληστές στο λόφο του Φιλοπάππου. ΠΟΙΕΣ οι διαφορές; Γράφει ο αντιπούστης -κατά το "αντιφασίστας"- "Αρης Κόμπρας"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ο Ζακ ηταν ΛΟΑΤΚΙ, αρα εχει το ΗΘΙΚΟ!! πλεονέκτημα. Μέχρι και πορεία έκαναν χθές για το θάνατό του, σωρηδόν οι κλαφτερές δηλώσεις Κυβερνητικών στελεχών και δελτίο τύπου του Κυβερνώντος ΣΥΡΙΖΑ "θαυμάσαμε" και των "προοδευτικών" που ψήνουν το ψάρι απο μπρός κι απο πίσω. Περιμένουμε οτι θα "στήσουν" ΚΑΙ άγαλμα δίπλα σ`αυτό του Φύσσα στη μνημη του ληστοπούστη...
θα δικάσουν το θύμα του γιατί αντέδρασε στα ληστρικά του κελεύσματα και δεν του παρέδωσε την περιουσία του. Σίγουρα θα γίνει ΕΔΕ στους αστυνομικούς γιατί τον συνέλαβαν, θα διδάσκουν στα σχολεία τον "βίο & πολιτεία" του κοινωνικού -κατά ΣΥΡΙΖΑ- "αγωνιστή" που "δολοφονήθηκε" απ το στυγνό κράτος και θα καθιερωθεί ημέρα μνήμης -σε στυλ Γρηγορόπουλου- σε ομιλίες , πορείες και "ευγενή" σπασίματα κρατικών & ιδιωτικών περιουσιών κ.λ.π.
Ενω για τον "άλλον"; Τον Νικόλα Μουστάκα; 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ δήλωση, ούτε ΜΙΑ συγγνώμη, αυτός είχε το Εθνικό ... μειονέκτημα!! να είναι φυσιολογικό Ελληνόπουλο, μεγαλωμένο με τα Ελληνικά ήθη & έθιμα, σκοτώθηκε άγρια απο ένοπλους που είχαν το "προτέρημα" να είναι λαθροεισβολείς αλλοδαποί κακούργοι υποστηριζόμενοι απο ολόκληρη την Κυβέρνηση. Και το μέγα "λάθος" του ΕΛΛΗΝΑ Νικόλα; ΔΕΝ ήταν ληστής, σπούδαζε - δούλευε κανονικά, είχε σχέση με γυναίκα, ΔΕΝ έπαιρνε ναρκωτικά, ΟΥΤΕ καν λίγο πούστης δεν ήταν. 
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: 
Αν δεν βάζεις ωμό κρέας στον κώλο σου, ΔΕΝ ρουφάς "προϊόντα" ... Καρανίκα, δεν κάνεις παρέα με τραβέλια, αλλά σπουδάζεις εργαζόμενος, κάνεις οικογένεια ζώντας με τον ιδρώτα σου και πιστεύεις σε ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, δύσκολα να επιβιώσεις στην Ροζουλί κοινωνία που υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. 
Τι κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς που ΔΕΝ συμφωνούμε; Πάντως ΟΧΙ τις ... κότες και ο νοών νοείτω.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. μετα τον γρηγοροπουλο -φυσσα ,τωρα και αυτος θα γινει΄΄ ηρωας΄΄ και οι περιουσιες του κοσμου καρβουνο .νικη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive