Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίζει τους νεκρούς από την πυρκαγιά στο facebook και προκαλεί οργή

Σοκ και οργή προκαλούν τα σχόλια του τα οποία βεβηλώνουν την μνήμη των νεκρών. Η σελίδα του diaforetiko.gr δέχτηκε δεκάδες οργισμένα μηνύματα αναγνωστών με τα σχόλια του συγκεκριμένου άντρα ζητώντας την δημοσιοποίηση τους. Σας τα παραδίδουμε:...



5 σχόλια:

  1. Εδω εισαγγελεας δεν υπαρχει...?????? Για περιηβριση νεκρων..!! Αν ηταν για κανενα αριστερο σκουπιδι ή λαθρομεταναστη θα γινοταν αυταπαγγελτα δικογραφια και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος θα το ειχε βρει σε 2 μερες...!!!
    Τελικα το μονο που συμφωνω με αυτο το γουρουνι ειναι οτι ειμαστε Ελλαδισταν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τέτοια τέλεια υποκείμενα κατάστρεψαν την Ελλάδα και δυστυχώς υπαρχουν και μέσα στη βουλή . θα ερθει όμως η ωρα που δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν απο την οργή του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ONOMA TΩΡΑ......
    ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ...
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΩΝ??????

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΕΟ????

    ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο μαλάκας ο φιλελές δεν ήταν που πριν από 2 χρόνια είχε πάρε-δωσε με τη Νέα Δημοκρατία και ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια με τον Άδωνη και αγόραζε και τα βιβλία του? αυτός είναι, τον θυμάμαι. δεξιός, φιλελές, νοσταλγός της επταετίας και θαυμαστής του Πινοσέτ. Τι ΣΥΡΙΖΑ και μαλακίες.. πληρωμένος ρουφιάνος ΚΥΠατζής είναι και γνωστός σύνδεσμος ανάμεσα στο προδοτικό βαθύ κράτος και στην εθνικιστική βουλγαροσκοπιανή προπαγάνδα. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive