Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

θέλω να σκεφτείς πολύ πολύ απλά.. ΒΙΝΤΕΟ

Όταν βλέπεις έναν τυφλό άνθρωπο να παραβρίσκεται για να καταγράψει μία κατάσταση και να σου δώσει την εικόνα της…. τι συμπεραίνεις πίσω από την επιφάνεια;  Με απλότητα σκέψης υπάρχει η διαδικασία να σκεφτείς  ότι αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ ΕΙΔΕ  ο ίδιος την κατάσταση… αλλά άλλοι για αυτόν… και του το είπαν….
του μίλησαν δια του λόγου και άκουσε ποια είναι η αλήθεια…. αλλά όχι η δικιά του αλήθεια… η αλήθεια αυτών που ακούει!
Είπα κάτι παράλογο στην παραπάνω πρόταση;
Το ΜΑΤΙ  της Αττικής κάηκε,  τυφλώθηκε Λοιπόν το μάτι…  είναι τυφλή η Αττική… τώρα την αλήθεια της μπορεί μόνο να την παίρνει… από αυτούς που δια του λόγου  θα της πουν την αλήθεια…!
Η Αττικη πλεον μονο μπορει να ακουσει , και σε προστακτικο τονο .. Η αττικη πρεπει να ακουει ..!
Αυτό συμβαίνει σήμερα,  δια του λόγου μαθαίνουμε την αλήθεια… και όχι ότι είδαν τα μάτια μας… Ή θα δουν… η βλέπουν!
Ο λόγος στηρίζεται σε στοιχεία,  αλλά τα στοιχεία τα δημιουργούν αυτοί που ελέγχουν την καταγραφή και το σύστημα αρχειοθέτησης τους!  όσο πιο απομακρυσμένοι από την Πηγή είναι οι φορείς του λόγου τόσο πιο απομακρυσμένοι βρισκόμαστε όλοι από την αλήθεια!
Γιατί λοιπόν επικοινωνιακά τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει αυτό το σύστημα ελέγχου να μας δείχνει έναν τυφλό άνθρωπο Ο οποίος μας λέει δια του λόγου…. την αλήθεια… που δεν είδε…. Αλλά του είπαν άλλοι;
Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία μας στον κόσμο μας και στη χώρα μας, είναι αναγκασμένη να το δείξουν και να το πουν  ώστε στα πεδια ενεργειών που ασχολούνται  να μην κριθούν ως ένοχοι!
Σου λέει ξεκάθαρα η επικοινωνιακή επιστήμη που λειτουργεί με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να κάνει το συνειδητό σου κομμάτι να είναι πειθήνιο στα σχέδιά τους,  ότι την αλήθεια που σου δίνουμε… μας τη δίνουν άλλοι…!
Μέχρι ώρας σου χω γράψει κάτι παράλογο;  κάτι που είναι δύσκολο να το δεις με τα ίδια σου τα μάτια;
Το Υπουργείο με τη μεγαλύτερη δύναμη αυτή τη στιγμή και τον περισσότερο κόσμο είναι το υπουργείο προπαγάνδας όπως το λέω… το Υπουργείο τυπου και Επικοινωνιας!Γιατι η πληροφορια σημερα ειναι ο πραγματικος εξουσιαστης και ελεγκτης του τι θα κανεις η θα αποφασισεις ….
Ο πιο ισχυρός  γάτος  της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος Παππάς…. πώς λέμε  Γκέμπελς σε άλλες εποχές!
Δεν έχει σημασία ποια είναι η αλήθεια έχει σημασία τι θα ακούσεις ότι είναι αλήθεια και τι θα πάρει ως αλήθεια το μεγαλύτερο ποσοστό της μάζας… Γιατί όλα σε αυτό τον πολιτισμό τη σχέση Σας έχουν να κάνουν με τους μεγάλους αριθμούς…. με τις νέες συμβάσεις αλήθειας!
Αυτή τη στιγμή να ψάξεις τον όρο Μακεδονία  Θα δεις ότι έχουν εξαφανιστεί εκατοντάδες χιλιάδες στοιχεία και ιστορικές πληροφορίες  πού έδειχναν το αυτονόητο… την πραγματική ιστορία της Ελλάδας… σε προκαλώ να κάνεις μία έρευνα στο ίντερνετ με τον όρο Μακεδονία να δεις πλέον τι υπάρχει εκεί… να δεις πλέον πώς άλλαξε η Υπεροντοτητα  πληροφορίας   όλα τα στοιχεία… Ώστε να πάμε Άμεσα Σε μία νέα σύμβαση αλήθειες για την ιστορία!
Οι ισχυροί και οι πολλοι είναι αυτοί που δημιουργούν την πραγματικότητα και την αλήθεια… γιατί όλα είναι σύμβαση μεταξύ μας Ανάλογα τι μας βολεύει και τι όχι… Άρα όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις είναι μακριά από την μοναδική αλήθεια!
Σε έναν δίκαιο πολιτισμό,  σε έναν πολιτισμό εξελίξης,  δεν θα υπήρχε ποτέ η εικόνα ένας τυφλός να σου μιλάει για το τι είδε…..!
Είναι μπροστά στα μάτια μας η εξέλιξη της φυλακής μας και οι ίδιοι είναι αναγκασμένοι να μας το δείχνουν συνέχεια γιατί γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή Θα κληθούν  να απολογηθούν για όλα τα εγκλήματά τους!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive