Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ. Πλημμύρισαν ενενήντα σπίτια σε Μάνδρα & Μαγούλα- Πού παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας

Απίστευτες εικόνες αντικρίζει κανείς στους δρόμους της Μάνδρας και της Μαγούλας μετά τις καταιγίδες που προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα στις δύο περιοχές με σπίτια και καταστήματα να πλημμυρίζουν και πάλι οκτώ μήνες μετά τη φονική κακοκαιρία, που στέρησε τη ζωή σε δεκατέσσερα άτομα....

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι εικόνες από την επόμενη ημέρα είναι και πάλι κατακλυσμιαίες.  Ο χείμαρρος έχει  κατεβάσει πέτρες, φερτά υλικά και λάσπη, που κάλυψαν δρόμους της περιοχής, ενώ στη μέση είχαν σχηματιστεί ρυάκια που μετέφεραν το νερό. Σε ορισμένα σημεία, η λάσπη δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε σπίτια.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 35 κλήσεις για παροχή βοήθειας, καθώς και 90 κλήσεις για άντληση υδάτων.
Στο σημείο επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 40 οχήματα.
Πού εντοπίζονται κυκλοφοριακά προβλήματα
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται εκεί για να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της κατάστασης.
Κι ενώ χθες το πλήγμα που υπέστη η Μάνδρα ήταν μεγαλύτερο, σήμερα τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στην περιοχή της Μαγούλας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, και στις δύο περιοχές έγιναν πάνω από 95 κλήσεις, εκ των οποίων οι 60 αφορούσαν σε άντληση υδάτων και οι 35 σε παροχή βοήθειας.
Σε επτά σημεία της Αττικής παραμένουν εγκλωβισμένοι οι οδηγοί, καθώς η διακοπή της κυκλοφορίας παραμένει λόγω της συσσώρευσης των υδάτων που προκάλεσε η μεσημβρινή νεροποντή.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τροχαία, η διακοπή της κυκλοφορίας παραμένει στα εξής σημεία:
1. Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου στο 29,5 χλμ, στο ρεύμα προς Κόρινθο, ωστόσο είναι ανοιχτές δύο λωρίδες κυκλοφορίας,
2. Στην Παλαιά Εθνικό Οδό Αθηνών – Θηβών από γέφυρα Μάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα,
3. Στον Κόμβο Μάνδρας-Μαγούλας στο ρεύμα προς Αθήνα
4. Στην Αττική οδό, στην έξοδο προς Μάνδρα,
5. Στην οδό Στρατηγού Ρόκα, στο ύψος της συμβολής με την οδό Δούκα, στο ρεύμα προς Μάνδρα,
6. Στην οδό Λεωνίδα Στάμου στο ύψος του κόμβου Μάνδρας – Μαγούλας και
7. Στην οδό Καταδρομέων προς Αγία Αικατερίνη Μάνδρας στα μέγαρα.
Επίσης, μεγάλη δυσχέρεια υπάρχει στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου από Δαφνί προς Διυλιστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive