Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΔΥΟ & ΝΑ ΚΑΙΝΕ. ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΣΕΞ ΑΠ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ

 «Κάζο» στο Καζάν για τη Γερμανία : Αποκλείστηκε από το Μουντιάλ με 0-2 από τη Νότια Κορέα
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι γεγονός! Η Γερμανία έχασε με 2-0 από την Νότια Κορέα, την ώρα που η Σουηδία κέρδισε 3-0 το Μεξικό και έτσι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2014 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ!...
O Kiμ στο 91' και αφού πίεζε η Γερμανία σκόραρε, ενώ αμέσως μετά έγινε και το 2-0 από τον Σον στο 94'!  Για την Σουηδία που έκανε θρίαμβο απέναντι στο Μεξικό σκόραραν στο 51' ο Αουγκούστινσον, στο 62' ο Γκράνκβιστ και στο 74' με αυτογκόλ ο Άλβαρες.  Η βαθμολογία του 6ου ομίλου: 1. Σουηδία 6 (5-2) 2. Μεξικό 6 (3-4) 3. Νότια Κορέα 3 (3-3) 4. Γερμανία 3 (2-4)


1 σχόλιο:

  1. Οταν πριν απο 4 χρόνια έριξε 7 γκολάκια στο πρότυπο του πολυφυλετισμού το οποίο λατρεύουν όλα τα χαϊβάνια της υφηλίου και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους, δεν λέγατε τα ίδια. Σκεφτείτε εάν η εθνική Γερμανίας ήταν πραγματικά εθνική και όχι πολυεθνική τι θα γινόταν. Οταν επιβάλλουν να παίζουν (χαριν "πολιτικής ορθότητος" και "αντιρατσισμού") τούρκοι, μαύροι, πέρσες, σλάβοι, οι οποίοι ποτέ δεν τραγουδούν τον εθνικό υμνο της χώρας που υποτίθεται οτι εκπροσωπούν, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πάντοτε θετικό αποτέλεσμα.
    Το γεγονός είναι οτι όλοι εβγαλαν τα αποθυμένα τους και το κόμπλεξ τους κατά της Γερμανίας η οποία είναι ενα "κράτος" υπο πλήρη σιωνιστική κατοχή, για να χαρούν για την ξεφτίλα της βραζιλίας πριν απο 4 χρόνια και για το μίσος που νοιώθουν για ότι νομίζουν οτι συνέβη κατά τον 2ο ΠΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive