Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ !! Και ξαφνικά, ΤΣΟΥΠ , 50 Αφρικανοί λαθρομετανάστες εμφανίστηκαν ξαφνικά στο αεροδρόμιο της Ικαρίας! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

50 παράνομοι Αφρικανοί μετανάστες εμφανίστηκαν ξαφνικά στο αεροδρόμιο της Ικαρίας! (βίντεο)
Εάν ειδοποιούσαν το ΛΣ μέσω του αριθμού 112 η ανακοίνωση του θα ήταν: «Εντοπισμός και διάσωση 50 προσφύγων».  Αυτή τη φορά όμως δε χρειάστηκε για το Λιμενικό να προχωρήσει σε «διάσωση» καθώς οι 50 Αφρικανοί παράνομοι λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς... στις ακτές της Ικαρίας και εμφανίστηκαν σχεδόν στη μέση του διαδρόμου από/προσγείωσης στο αεροδρόμιο του νησιού!  Ως αποτέλεσμα υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρχών προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών.  Οι παράνομοι μετανάστες όπως αποδείχθηκε βρέθηκαν στο νησί με φουσκωτό σκάφος, (πάλι καλά που δεν ήρθαν με αεροπλάνο) που εντοπίσθηκε κατεστραμμένο και βυθισμένο λίγο έξω από το νησί.  Μετά τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες θα αφεθούν ελεύθεροι με τον περιορισμό όμως να μην επιχειρήσουν να φύγουν από τη «χώρα».  Τόσο απλή έχει γίνει η «μετανάστευση» πλέον στην Ελλάδα: Απλώς  έρχονται και δηλώνουν την παρουσία τους. Τα υπόλοιπα είναι διαδικασία.

2 σχόλια:

  1. • → πως εφτασαν ολοι αυτοι οι αφρικανοι και λοποι στην τουρκια;
    μεσω της turkish airlines που παιζει ρολο κλειδι στην λαθρομεταναστευση
    και τι κανει η ελλαδα;εχει στρωσει κοκκινο χαλι στην turkish airlines αντι να απαγορευτει η προσγείωση των Turkish Airlines σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας ή ακομα καλυτερα της Ευρώπης

    Να θυμίσουμε με τις Turkish Airlines(και όχι μόνο),εκτός από τούρκους ''τουρίστες'' φέρνει και λαθρομετανάστες που μας μένουν μετά στην Ελλάδα και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το μείζον αυτό ζήτημα.
    Ας γίνει μια έρευνα και αν επαληθευτεί να απαγορευτεί η προσγείωση των Turkish Airlines(και σε όλες τις αεροπρικές εταιρείες που κάνουν το ίδιο)σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας,όπως επίσης και σε εταιρείες φέριμποτ αλλά και στα τα τρένα-λεοφωρεία προερχόμενα από την Τουρκία(και όχι μόνο) που προωθούν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να' ρθουν και καννιβαλοι απο ολες τις ζουγκλες του πλανητη...
    Φερτε ολη την αφρικη στην ελλαδα...
    σατανολατρες, ζουλου, φρικια
    ζομπι κλπ. ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive