Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Κουφοντίνας: Δεν θα έκανα ποτέ δήλωση μετάνοιας για την «17 Νοέμβρη».Ε, τότε να σου ζητήσουν συγγνώμη οι 11 νεκροί του σκότωσες. Αντε ψόφα ρε κάθαρμα, που θέλεις και αδειούλα, δεν κάνεις το σταυρό σου άθεε που ζείς;

Αποτέλεσμα εικόνας για κουφοντινας σκεφτομαστε ελληνικα
«Πρώτα απ' όλα επειδή σέβομαι την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος». Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς σε συνέντευξή του για την απεργία πείνας που πραγματοποιεί επειδή δεν του δίνουν άδεια δηλώνει ότι...
«ούτως ή άλλως η χορήγηση άδειας δεν προϋποθέτει δήλωση μετανοίας. Ακόμα όμως κι αν προϋπόθετε, δεν θα την έκανα».  Επιχειρώντας να εξηγήσει το σκεπτικό του ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» δηλώνει: «Πρώτα απ' όλα επειδή σέβομαι την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, τη στάση των χιλιάδων αγωνιστών που έμεινανι όρθιοι απέναντι στη μετεμφυλιακή τρομοκρατία, τα Μακρονήσια και τις εκτελέσεις. Ξέρετε, μέσα στο κίνημα απολογίζουμε τη δράση μας και αναφερόμαστε στα λάθη μας, τούτο όμως απέχει έτη φωτός από το να αποδεχτούμε ότι το κράτος είχε και έχει δίκιο».  Ο «Λουκάς» της τρομοκρατικής οργάνωσης επιτίθεται και στην κυβέρνηση για τη μη χορήγηση άδειας στον ίδιο λέγοντας ότι «μέγιστη ευθύνη και η κυβέρνηση όχι μόνο γιατί δεν κατήργησε τη διάταξη για το "εισαγγελικό βέτο" αλλά και επειδή επιλέγοντας την αρμονική συμβίωση με τη "δικαστική χούντα" γίνεται συνένοχη σε αυτό και πολλά αίσχη».  Υποστηρίζει ακόμα ότι «δικαιούμαι άδεια εξόδου από τη φυλακή εδώ και οχτώ χρόνια» και κάνει λόγο για «πρωτοφανή επιχείρηση εκδικητικότητας και ομηρίας».

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ (Ο,ΤΙ ΘΑΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ)......ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...Ο ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.ΟΥΣΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive