Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Βλαδίμηρε πλάκα μας κάνεις, αυτή ΚΑΙ νεκρούς ανασταίνει !! Diana Moric: H προσωπική γυμνάστρια του Β.Πούτιν το τελειότερο «πυρηνικό όπλο»! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 Diana Moric: H προσωπική γυμνάστρια του Β.Πούτιν το τελειότερο «πυρηνικό όπλο»!
H Diana Moric είναι η γυμνάστρια του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν.  Πρόκειται για ένα σέξι κορίτσι που όταν δεν γυμνάζει τον Ρώσο πρόεδρο, δίνει συμβουλές στο instagram πως θα φτιάξει κανείς κορμί των ονείρων του.  Η σέξι πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα πρωταθλήτρια στο εθνικό αγώνισμα της Ρωσίας το Sambo... αναγκάστηκε να διακόψει το σπορ όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Σήμερα δηλώνει «ασταμάτητη» και η αλήθεια είναι πως κερδίζει οπαδούς με τα απίστευτα βίντεο που ανεβάζει στο instagram.
Έχει ήδη 504.000 ακόλουθους και συνεχίζει. Σε καθημερινή βάση, η 30χρονη θεά του fitness, ανεβάζει βίντεο με ασκήσεις για αγαλματένιο κορμί. Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την σέξι προπονήτρια του Ρώσου Προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive