Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Επίσημο κράτος & παρακράτος χέρι - χέρι συγκροτούν "αντιφασίστες" & "αντιρατσιστές" και οργανώνουν διαδηλώσεις ακόμα ΚΑΙ υπέρ του Μπουτάρη. ΠΟΙΟΥΣ λέμε; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟΑντιφασιστική πορεία πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αντιρατσιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Οι διαδηλωτές..
συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, πραγματοποίησαν πορεία, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ και ΠΟΙΟΣ Υπουργός είναι μαζί τους.....
Αποτέλεσμα εικόνας για κεερφα καψιμο σημαιας
Τόσκας και “αντιφασίστες” οργανώνουν διαδηλώσεις, έκτροπα κ.λ.π. ΠΟΙΟΝ επισκέφτεται ο Υπουργός Τόσκας στα γραφεία του; Μα τον περιβόητο αναρχικό σύντροφο Κωνσταντίνου, ΠΟΙΟΣ είναι ετούτος; 
Μπροστά σε κάθε βίαια ενέργεια στην Αθήνα κ.λ.π. 
Αποτέλεσμα εικόνας για κεερφα καψιμο σημαιας
Απο το κάψιμο της ΜΑΡΦΙΝ, στα επεισόδια του Πολυτεχνείου, στο κάψιμο σημαιών, στις καταστροφές περιουσιών, εντελώς ανενόχλητος, και τώρα διοργανωτής συνγκέντρωσης υπέρ του Μπουτάρη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινου ανταρσυα μαρφιν
Τα σχόλια δικά σας.


1 σχόλιο:

  1. ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ . ΙΣΩΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ Μ.Κ.Ο. , ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive