Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Εκρηκτική συναλλαγή: Τι φοβήθηκε ο Ερντογάν και μετέφερε 19 τόνους χρυσού από το Fort Knox στη Βασιλεία



Η ελβετική ιστοσελίδα bzbasel.ch δημοσίευσε πως το τουρκικό θησαυροφυλάκιο έχει μεταφέρει 19 τόνους χρυσού στην Ελβετία από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια να αποφύγει πιθανές κυρώσεις....
Η BZ Basel σημειώνει ότι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία, η οποία είναι επίσημα εξωεδαφική, χωρίς καν να μπορεί να εισέλθει η ελβετική αστυνομία σε αυτή, είχε παραλάβει το φορτίο από το Fort Knox. Η ιστοσελίδα εκτιμά πως ένας λόγος για την Τουρκία να απομακρύνει τα αποθέματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να είναι ο φόβος για ενδεχόμενες οικονομικές κυρώσεις στη κρατική τράπεζα Halkbank, η οποία αντιμετωπίζει πιθανό πρόστιμο μετά τις αποκαλύψεις ότι επέτρεψε στο Ιράν να υπερκεράσεις τις οικονομικές κυρώσεις των ΗΠΑ. Το δημοσίευμα ήρθε ως συνέχεια εκείνων στον τουρκικό τύπο που υποδηλώνουν ότι η Τουρκία αποσύρει τα αποθέματα χρυσού από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive