Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Βρέθηκε τυχαία στη Βουλιαγμένη και ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ, με το οποίο σκότωσαν τον Βασ.Στεφανάκο. ΦΩΤΟ


Βρέθηκε σε τυχαία κατάδυση στην Βουλιαγμένη το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ με το οποίο σκότωσαν το Βασίλη Στεφανάκο
Βρέθηκε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε, στις 17 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Στεφανάκος, έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι.Για την ακρίβεια, το όπλο της δολοφονίας είχε βρεθεί από τις 27 Ιανουαρίου, ωστόσο μόλις τώρα γίνεται γνωστό ότι το συγκεκριμένο καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 58χρονου πρώην βαρυποινίτη....
  Συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, δύτες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης είχαν έρθει αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα.  Η παρέα δυτών βούτηξε στη θάλασσα και… έπιασε ένα καλάσνικοφ! Οι δύτες είχαν πάει στην παραλία της λεωφόρου Σουνίου προκειμένου να προπονηθούν στην ελεύθερη κατάδυση στο σημείο «Πηγάδι», που αποτελεί μέρος δοκιμής για τους δύτες.  Κολυμπώντας, εντόπισαν στον βυθό ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ψαροντούφεκο. Αμέσως βούτηξαν για να το πιάσουν, καθώς νόμιζαν ότι το είχε χάσει κάποιος ψαράς, όμως πλησιάζοντας προς τον πυθμένα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για πολεμικό όπλο τύπου ΑΚ-47.  Αυτό είναι το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος:
stefanakos-oplo1
Αφού έβγαλαν το καλάσνικοφ στην παραλία, ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές, στις οποίες και το παρέδωσαν. Η υποψία τους ήταν μήπως το συγκεκριμένο όπλο είχε χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια και οι δράστες το πέταξαν στον βυθό για να το ξεφορτωθούν και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Όπως και αποδεικνύεται τελικά, καθώς οι βαλλιστικές εξετάσεις απέδειξαν ότι το εν λόγω καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε το απόγευμα της 17ης Ιανουαρίου από τους δράστες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον Βασίλη Στεφανάκο.
Συγκεκριμένα, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκε ότι οι κάλυκες και οι βολίδες που είχαν βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας βλήθηκαν από το συγκεκριμένο όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive