Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα: 59χρονη νεκρή στην Εύβοια - Παρασύρθηκε από χείμαρρο


Τραγωδία στο χωρίο Δρυμώνας, στα βόρεια του νησιού, που πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας. Το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα και αναμένεται να κρατήσει και τα επόμενα 24ωρα με ισχυρές καταιγίδες και έντονες χιονοπτώσεις, κυρίως από τη Δευτέρα...
ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Β. Ελλάδας, στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα, στην Εύβοια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας evianews, στο χωριό Δρυμώνας στα βόρεια του νησιού, δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν. Μετά από έρευνες στην περιοχή εντοπίστηκε νεκρή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα evia365.gr, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Τμήμα της Ιστιαίας η γυναίκα βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την κόρη της, και στο σημείο όπου έχει φουσκώσει ο χείμαρρος, ακινητοποιήθηκαν.

Προσπάθησαν έτσι να βγουν από το αυτοκίνητο.

Η κόρη της 59χρονης τα κατάφερε, όμως εκείνη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Οι δύο γυναίκες είναι κάτοικοι της περιοχής.

Σε επιφυλακή στα Τρίκαλα: Υπερχείλισαν ποτάμια, πλημμύρισαν στρέμματα

Οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον νομό Τρικάλων, καθώς υπερχείλισαν όλοι οι παραπόταμοι του Πηνειού και οι κάτοικοι είναι σε επιφυλακή.

Εκατοντάδες στρέμματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ κινδυνεύουν μαντριά που είναι δίπλα στο ποτάμι.

Στο Βαλτινό, τα νερά γυρίζουν μέσα στο χωριό και ήδη έχουν πλημμυρίσει αυλές, ενώ αν ανέβει κι άλλο η στάθμη τα νερά θα μπουν και σε σπίτια.



Τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να περάσουν τον δρόμο προς το Ελευθεροχώρι, καθώς έχει πλημμυρίσει το οδόστρωμα, ενώ επαρχιακός δρόμος στην Πιαλεία έκλεισε μετά από κατολίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive