Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Μπαλατσινού - Κικίλιας στο πάρτι της Λούλου Ζέιν με βραζιλιάνες και γκεστ τον Σφήνο

❱❱ Τα νέα και ερωτευμένα ζευγάρια δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δεν περιμένουν τον άγιο Βαλεντίνο για να γιορτάσουν, αλλά ζουν και χαίρονται κάθε στιγμή της ημέρας....


Μπορεί οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού να έκαναν έξαλλο τον σύντροφό της Βασίλη Κικίλια, αλλά η πάντα ωραία και στιλάτη πρώην Σταρ Ελλάς έκλεψε την παράσταση (έστω και για λίγο, καθώς λόγω υποχρεώσεων έφυγε νωρίς) στο πριβέ μασκέ κάλεσμα στη βίλα της αγαπημένης φίλης της Λούλου Ζέιν στη Βουλιαγμένη, που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, συνοδευόμενη φυσικά από τον ίδιο.
Στο πάρτι με θέμα «Bollywood» και guest τον Τόνι Σφήνο, που οργάνωσε η εντυπωσιακή Λιβανέζα επιχειρηματίας Λούλου Ζέιν, αδελφή της Ράνα Ζέιν, διασκέδασαν περισσότερα από 200 μέλη της αθηναϊκής high society, με πρώτη και καλύτερη, όπως αναφέραμε, την Τζένη Μπαλατσινού και τον σύντροφό της Βασίλη Κικίλια, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Βενετσιάνικες μάσκες
Στα τραπέζια του πάρτι την παράσταση έκλεψαν οι Βραζιλιάνες χορεύτριες και οι βενετσιάνικες μάσκες, ενώ, μετά το δείπνο στην ειδική σκηνή που στήθηκε στην τεράστια αίθουσα της βίλας οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος και η Ηρώ Κόβα, ο Αλέξανδρος Σαμαράς στην πρώτη εμφάνισή του μετά την περιπέτεια της υγείας του με τη σύζυγό του Ετα, ο σχεδιαστής Λάσκαρης, ο Κώστας και η Χριστιάννα Καίσαρη, ο εφοπλιστής Μάριος Σταφυλοπάτης με τη σύζυγό του Μαριάννα, η Ρόζμαρι Χατζηϊωάννου, ο Ηλίας και η Αγγελική Τσίγκα, η ανιψιά της οικοδέσποινας Ταμάρα Ζέιν με τον σύζυγό της Λεωνίδα Φωτεινόπουλο, χόρεψαν με τις επιτυχίες του Σφήνου και της ορχήστρας του, αποχαιρετώντας το Καρναβάλι του 2018...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive