Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΙΑΔΗ


Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Ο κ. Αλεξιάδης, μιλώντας στον Νίκο Στραβελάκη, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να καταργηθούν τα επιδόματα στέγης και στους βουλευτές. «Λάθος είναι ότι υπάρχει αυτό ως επίδομα για τους βουλευτές. Γιατί....
ορισμένοι λένε να σταματήσει μόνο για τους εξωκοινοβουλευτικούς. Κατά τη γνώμη μου είναι λάθος να υπάρχει για τους βουλευτές. Εάν πρέπει να καλυφθεί κάποια ανάγκη, πρέπει να καλυφθεί η ανάγκη, κανονικά, μέσω του μισθού τους και όχι να υπάρχει μέσω επιδόματος, το οποίο δυστυχώς δίνεται χωρίς παραστατικό», είπε χαρακτηριστικά το πρώην εξωκοινοβουλευτικό στέλεχος της κυβέρνησης.  Σύμφωνα με πληροφορίες , οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις, με πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι δεν αληθεύουν όσα υποστήριξε ο κ. Αλεξιάδης, καθώς, όπως λένε, οι βουλευτές για να εισπράξουν το επίδομα ενοικίου πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά παραστατικά.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές που αμφισβητούν τα λεγόμενα του κ. Αλεξιάδη σημειώνουν: "Αφού είναι έτσι, γιατί δεν καταργούσε τη διάταξη όταν ήταν υπουργός;" 
 Η Βουλή «αδειάζει» τον Αλεξιάδη  
Αργά το απόγευμα από το γραφείο τύπου της Βουλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «αδειάζει» τον πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.  Η Βουλή δίνοντας διευκρινήσεις για την παροχή εξόδων διαμονής στους βουλευτές επαρχίας αναφέρει τα εξής:  «Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την πληρωμή των εξόδων διαμονής των βουλευτών της επαρχίας στην Αθήνα, οι οποίοι δεν διαθέτουν σε αυτήν ιδιόκτητη κατοικία, διευκρινίζεται ότι η καταβολή γίνεται μόνον κατόπιν προσκόμισης είτε των νομίμων παραστατικών διαμονής τους σε ξενοδοχείο είτε του μισθωτηρίου συμβολαίου ενοικιαζόμενης κατοικίας τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive