Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Όταν η «διαστροφή» γίνεται μόδα Του Γιώργου Φαρμάκη

Κάποιοι πολύ «προχωρημένοι» άνθρωποι προωθούν την λεγόμενη μόδα η οποία είναι το λιγότερο άρρωστη. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι όλα αυτά τα «καλούδια» θεωρούνται σημαντικά και…..όμορφα. Στα πλαίσια της «θρησκευτικής» αλλά και της πολιτικής ορθότητας, κάποιοι κύριοι κάνουν αίσχη....
Δυστυχώς μια μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού δίνει πολύ μεγάλη σημασία σε όλα αυτά τα μοδάτα πράγματα.
Είναι το λιγότερο άσχημο το γεγονός ότι ζούμε σε ένα κόσμο εντελώς παράλογο τώρα πια. Οι λεγόμενοι οίκοι μόδας λειτουργούν εντελώς ρομποτοποιημένα και φυσικά μέσω των show που δημιουργούν, προβάλουν την νοοτροπία της Νέας Τάξης.
Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν μόδα μέχρι και τα κομμένα κεφάλια και έτσι δείχνουν ότι έγινε της μόδας κάποιοι να κόβουν τα κεφάλια κάποιων ανθρώπων. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι οι τζιχαντιστές είναι γνωστό ότι κόβουν τα κεφάλια των ομήρων τους. Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται πολλοί οίκοι μόδας!
Δείτε την απίστευτη φωτογραφία από την “εβδομάδα μόδας” η οποία γίνεται στο Μιλάνο:
Τα συμπεράσματα δικά σας!
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive