Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ο Ράμα της Αλβανίας είπε ότι η Ελλάδα έκανε μια…ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ο Ράμα της Αλβανίας είπε ότι η Ελλάδα έκανε μια…ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Σύμφωνα με τον  Έντι Ράμα πάντα υπάρχει διακρατική συμφωνία να πέσουν υπογραφές νέου στρατηγικού εγγράφου στο οποίο η Ελλάδα δεν θα διεκδικεί την ιστορία της στην Βόρεια Ήπειρο.  Μετά τα Σκόπια και το ζήτημα της ονομασίας έρχεται και ένα δεύτερο ισχυρό χτύπημα...
στα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου. Το αν ο Ράμα μπλοφάρει ή εννοεί τα όσα δήλωσε και άφησε να εννοηθούν, θα το δούμε στην πράξη. Σε μια εποχή που μας μαστίζει η οικονομική κρίση, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέα εθνικά θέματα στην χώρα μας, ώστε να διεκδικήσουν από ένα κομμάτι Ελληνικής Γης και ιστορίας. Όσο όμως υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι ζητάνε το δίκιο τους κανένας δεν θα καταφέρει να καταστρέψει την χώρα όσα και αν συμφωνηθούν στα χαρτιά. Πάντως όλα αυτά είναι περίεργα και άσχημα για το μέλλον της Ελλάδας.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ
    ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ
    ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΑΙΣΧΟΣ
    ΔΕΙΤΕ
    ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ .ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ
    ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουμε αναφερθει επανειλημμενα για το ποσο επικινδυνο για την χωρα μας ειναι η δημιουργια αλβανικου παραγοντα και μιας δευτερης μικρης αλβανιας στο εσωτερικο της πατριδας μας,θα τα βρουμε ολα μπροστα μας και θα τα λουστουμε για τα καλα:

    Επιμένουν οι Αλβανοί για «Τσάμικο ζήτημα» και επιστροφή περιουσιών στους εγκληματίες πολέμου - Ο Αλβανός ΥΠΕΞ προκαλεί Κοτζιά: Θα μιλήσουμε και για "Τσαμουριά"

    http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/660037_epimenoyn-oi-alvanoi-gia-tsamiko-zitima-kai-epistrofi-perioysion-stoys
    http://www.capital.gr/epikairotita/3265736/o-albanos-upex-prokalei-kotzia-tha-milisoume-kai-gia-tsamouria

    ''– «Δεύτερο πακέτο είναι τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα της εθνικής ελληνικής μειονότητας και συνδυάζεται με τα δικαιώματα των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα».Επίσης, όπως είπε, υπάρχουν προξενικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν, προκειμένου «να διευκολυνθούν οι συμπατριώτες μας, τόσο από τις άδειες οδήγησης όσο και για την προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων τους, όσων ζουν στην Ελλάδα».''

    «Βόμβα» στα θεμέλια του Ελληνισμού – Ο Ράμα δίνει στεγνά την Ελληνική Κυβέρνηση – «Σβήνουμε» μονοκοντυλιά ιστορία 70 χρόνων!

    https://taxalia.blogspot.gr/2018/01/70.html (αξιζει να διαβαστειολο)

    ''«Στόχος μας είναι να καταλήξουμε σε μια συμφωνημένη λύση σε όλα τα θέματα και να προχωρήσουμε από αυτή τη δύσκολη διαδικασία που βιώνουμε πριν εισέλθουμε σε αυτόν τον εντατικό και εποικοδομητικό διάλογο. », σημείωσε ο Ράμα.
    Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά όλα τα ζητήματα βρίσκονται στο τραπέζι, αφορούν από τον πόλεμο του 1940 και τον εμφύλιο στην Ελλάδα μέχρι τα ζητήματα που σχετίζονται με μέτρα για τη διευκόλυνση των διαδικασιών για τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αφήνοντας ανοικτά «πολλά ζητήματα» εντός Ελλάδος .
    Ερωτηθείς σχετικά με το δίκαιο του πολέμου, ο Ράμα είπε: «Συζητάμε το νόμο για να αρθεί το εμπόλεμο με τις ορθές νομικές διαδικασίες στην Ελλάδα με ένα έγγραφο που θα έχει διαρκή ισχύ και όχι με έναν απλό νόμο ».''

    · → ειναι πλεον αργα για δακρυα και για μαγκιες,σκαψαμε τον ιδιο μας τον λακκο οταν ανοιξατε τα συνορα και επιτρεψατε την εγκατασταση ενος τοσο μεγαλου αριθμου αλβανων στην πατριδα μας,αρε τι μας περιμενει,σιγα σιγα θα τα βρουμε ολα μπροστα μας και κυριως τον αλβανικο εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας

    · μεσα απο διαφορες ειδησεις και περιστατικα βλεπει κανεις την πληθυσμιακη αλλοιωση και τον εποικισμο που εχει υποστει η πατριδα μας και πως επιπλεον μεσω των γεννησεων θα επικρατησουν σταδιακα οι αλβανοι(και αλλοι λαθροεισβολεις)αφου γεννοβολουν σαν τα κουνελια:

    Κρήτη: Το πρώτο νεογέννητο του 2018 είναι αγοράκι

    http://www.pronews.gr/koinonia/657864_kriti-proto-neogennito-toy-2018-einai-agoraki

    ''Δύο ώρες μετά την έλευση του 2018, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ένα αγοράκι είδε το φως της ζωής.Η μητέρα του, μία γυναίκα αλβανικής καταγωγής, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Το αγοράκι γεννήθηκε 3 κιλά και 200 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας.''

    σχολιο φιλης που μας ενημερωνει το τι επικρατει σε δημοσιο νηπιαγωγειο στον γερακα αττικης(λιγο πολυ τα ιδια ισχυουν σε πολλα αν οχι στα περισσοτερα νηπιαγωγεια της χωρας):

    ''Στην περιοχή του Γέρακα, σε μια περιοχή που από τα μέσα της δεκαετίας του 90 κατοικήθηκε από κατσαπλιάδες αλβανούς οι οποίοι πιά έχουν δικά τους σπίτια και μεζονέτες, έλαβε χώρα ένα θλιβερό συμβάν. Στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο του Γέρακα εκεί που το 65% των παιδιών είναι αλβανικής καταγωγής, οι νηπιαγωγοί και ο διευθυντής του Σταθμού κάλεσαν όλους τους γονείς να πληρώσουν από εξήντα ευρώ ο καθένας για την αγορά στυλό, μαρκαδόρων και γραφικής ύλης γενικότερα. Οι αλβανοί γονείς μαθημένοι να τους παρέχει τα πάντα τσάμπα το Ελληνικό κράτος αντέδρασαν, οπότε εκείνοι που θα πληρώσουν θα είναι οι γονείς των λίγων Ελλήνων μαθητών. Καταλαβαίνει κανείς την διάλυση που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Ελληνική παιδεία. Διορίζουν κομματόσκυλα νηπιαγωγούς σε σχολεία που δεν υπάρχει γραφική ύλη και βιβλία.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive