Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Πυγμάχος στην Γαλλία σκίζει δημόσια την Αγία Γραφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμάχος στην Γαλλία σκίζει δημόσια την Αγία Γραφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πυγμάχος Youri Kayembre Kalenga, γεννήθηκε στην Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και ζει στην Γαλλία, μια χριστιανική χώρα. Στις 18. Γενάρη δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αφού προσβάλλει τον Χριστό αρχίζει να σχίζει την Καινή Διαθήκη και την Βίβλο και να τις πετά στα σκουπίδια. Τα σχόλια δικά σας:ΒΙΝΤΕΟ>>


2 σχόλια:

  1. Θα δώσει λόγο στον Θεό. Και αυτός και αυτοί που επιτρέπουν με την συμπεριφορά τους να υπάρχουν τέτοια κρούσματα. Ο Χριστός είναι αγάπη και επιτρέπει και αυτές τις συμπεριφορές. Αν αυτός ο θρασύδειλος έχει θάρρος ας κάνει το ίδιο σχιζοντας το Κοράνι στην Σαουδική Αραβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τον παρεξηγειτε.Ειναι θυμωμενος με τον Θεο μας τον οποιο και αυτος πιστευει,γιατι τον εκανε μαυρο.Κατι σαν τον Ξερξη που στην αρχαιοτητα εβαλε τους στρατιωτες του να μαστιγωσουν την θαλασσα γιατι του καταπιε καμποσα πλοια.Δυστυχως ομως μαυρε μεχρι να πεθανεις ,μαυρος θα εισαι και θα τρως ξυλο μεσα στα ρινγκ οσες βιβλους κι αν σκισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive