Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Σ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!! ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνης Φαληριώτης3 Ιανουαρίου 2018 στις 8:34 μ.μ.

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ (στο τέλος) - Το σατανικό γλυπτό Phylax του Π. Φαλήρου, απεικονίζει Αιγυπτιακές, Βαβυλωνιακές Δαιμονικές οντότητες!!!
    Ο Καραμασώνος Δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης που το τοποθέτησε, σε ποιά Στοά ανήκει; (δείτε τι έχει στο πέτο του)!!!
    Από ποιόν παίρνει εντολές;;;
    Ποιοί είναι οι χρηματοδότες και δωρητές του Δαιμονικού γλυπτού; Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος! Μήπως "Προσεύχεται" στην ίδια Στοά με τον Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη; Ποιός είναι ο αρχηγός της Στοάς (του Σκωτικού τύπου); Μήπως κάποιος "Σκοτεινός Άρχοντας" από Αγγλία;;; Διατάζει να δαιμονοποιηθεί σιγα σιγά η Αττική και ευρύτερα όλη η Ελλάς; (Θα σας στείλουμε λεπτομέρειες εν καιρώ). Είναι μπλεγμένος κάποιος, ονόματι, Φρεντ Μόρισον. Ένας πολύ γνωστός "Μαύρος Μάγος" που τον είχε ανακαλύψει η εκλεκτή δημοσιογράφος Βικτωρία Νταγκουνάκη με απανωτά ρεπορτάζ και εκπομπές στην τηλεόραση (όλες στο youtube) την δεκαετία του 90 μετά τα αποτρόπαια εγκλήματα των Σατανιστών της Παλήνης. Ο Φρεντ Μόρισον, ένας Άγγλος Σκοτεινός Άρχοντας με πολλά λεφτά, διασυνδέσεις σε Αμερική και Ευρώπη. Στην χώρα μας ήθελε την δεκαετία του 90 να εισάγει στην νεολαία το δηλητήριο της λατρείας στον Εωσφόρο μέσα από κλειστά κυκλώματα που έκαναν Σατανιστικές Τελετές! Τώρα, σήμερα, δίνει εντολές μέσω της Μασωνίας. Στο Παλαιό Φάληρο υπάρχει κρυφή Στοά που πηγαίνουν και "προσεύχονται", "εκκλησιάζονται" πολλοί "ελίτ" των Αθηνών. Μέσα σ'αυτούς εξέχωντα θέση έχουν ο Δήμαρχος Χατζηδάκης, ο εφοπλιστής Μαρτίνος και ο γλύπτης Κώστας Γεωργίου του Εωσφορικού εκτρώματος Phylax.
    Γιατί η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος δεν αντιδράει;;; Εφόσον δεν αντιδράει επίσημα, άρα συμμετέχει κι αυτή με την σιωπή της!
    Πόσοι άλλοι Καραμασώνοι ψευτο-ιεράρχες κρύβονται στα σπλάχνα της Ελλαδικής Εκκλησίας;
    Τι διαολεμένη κατάντια είναι αυτή για την πατρίδα μας και την πίστη μας;
    Τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων και των Αγίων μας!
    Να πέσει Φωτιά να τους κάψει τους προδότες Κρυπτο-Μασώνους Δαιμονο-λάτρες!!! Να έρθουν Σεισμοί, λοιμοί, Καταποντισμοί και να πέσουν πάνω στα κεφάλια τους. Τα Μασονικά Διαβολικά Καθάρματα να ψοφίσουν !!!
    ΦΩΤΟ-ΣΟΚ: https://i.imgur.com/iJ71ms0.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive