Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΗΤΗ. Cherchez la femme; Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου για το «καρτέρι θανάτου»


Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρη Στριμπάκου
Απίστευτη τροπή φαίνεται πως λαμβάνει πλέον η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάκου, στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 53χρονης πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο δολοφονικό «καρτέρι» που του είχαν στήσει άγνωστοι...
τη στιγμή που εκείνος έφευγε με το αυτοκίνητό του από το ιατρείο του στην περιοχή της Χανιόπορτας.  Σύμφωνα με πληροφορίες από το Cretalive, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 53χρονη γυναίκα, γιατρό στο επάγγελμα, με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Δημήτρη Στριμπάκου
Η σύλληψη του προσώπου αυτού έγινε με βάση τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο ψυχίατρος.  Όπως είπε χαρακτηριστικά στις Αρχές, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του μπροστά στα γραφεία της ΝΔ.  1 «Έκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο και εκείνη τη στιγμή άκουσα πυροβολισμούς. Ενστικτωδώς πάτησα γκάζι και έφυγα».  Όπως είπε ο ίδιος στους φαρμακοποιούς που τον φρόντισαν αμέσως μετά την επίθεση, είχε ενημερώσει τον εισαγγελέα καθώς φέρεται να είχε δεχτεί απειλές και στο παρελθόν.  Οι αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο το ψυχιάτρου, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν ευρήματα που θα βοηθήσουν στην έρευνα ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μάρτυρες αλλά και στοιχεία από το υλικό από τις κάμερες της περιοχής.  Πώς έγινε η σύλληψη  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης προσήγαγαν τελικά την 53χρονη πρώην σύζυγο του παρ' ολίγον θύματος το πρωί και της πήραν κατάθεση για την υπόθεση.  Κατά πληροφορίες, πάντα, η φερόμενη ως ηθική αυτουργός φέρεται να είχε πει στην αδερφή του 50χρονου πρώην συζύγου της ότι «θα τον σκοτώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive