Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Άλλο ένα ανέκδοτο από τον Πούτιν, που κρύβει και το σκεπτικό του περί στρατιωτικής ετοιμότητας ΒΙΝΤΕΟ

Άλλο ένα ανέκδοτο από τον Πούτιν, που κρύβει και το σκεπτικό του περί στρατιωτικής ετοιμότητας ΒΙΝΤΕΟ
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, κατά την οποία ο Πούτιν μίλησε  σχετικά με την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές, για την ηγεσία της ρωσικής ομοσπονδίας, δεν άφησε την ευκαιρία να πει στους παρευρισκομένους ένα ανέκδοτο, όπως πολύ συχνά συνηθίζει να κάνει και μάλιστα πετυχημένα. 
Απολαύστε το ΒΙΝΤΕΟ>>

Ο τρόπος αυτός του τσάρου να περνά το σκεπτικό της πολιτικής του δείχνει και την οξύνοιά του. Θυμίζει μάλιστα σε εμάς τους Έλληνες, τον τρόπο του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο, λέγοντας πετυχημένα ανέκδοτα, έδινε συμβουλές ή προτροπές στους πιστούς που άκουγαν τους λόγους του κι όσοι τον έζησαν, σίγουρα θυμούνται πόσο αγαπητός και αποδεκτός ήταν ιδιαίτερα στη νεολαία.
Αυτός ο τρόπος δίνει μια αμεσότητα και μια οικειότητα, που προκαλεί τη συμπάθεια στους ακροατές και κάνει πιο κατανοητό το μήνυμα που στέλνει ο ομιλητής. Σίγουρα μόνο κέρδος φέρνει, σε όποιον όμως ξέρει και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σωστά κι έξυπνα. Γι' αυτό άλλωστε, δεν μπορεί ο καθένας να τον εφαρμόσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive