Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ Αλήθειες για το λαθρομεταναστευτικό από Ιταλίδα πολιτικό. ΒΙΝΤΕΟ

Αλήθειες για το μεταναστευτικό από Ιταλίδα πολιτικό
Είναι ευχάριστο να βλέπεις πολιτικούς να μιλούν τη γλώσσα της κοινής λογικής.  Εμείς εδώ στην Ελλάδα όλο και πιο σπάνια το έχουμε αυτό. Η γειτονική μας Ιταλία, απ' ότι θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, έχει την τύχη να διαθέτει ακόμα πολιτικούς που λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Η Georgia Meloni επισημαίνει τα κακώς κείμενα...
της πολιτικής που ακολουθείται, σε σχέση με το μεταναστευτικό και εντοπίζει μια αλλαγή στην αριστερή πολιτική που ασκείται στη δική της χώρα, από την άποψη και μόνο της παραδοχής κι όχι της αλλαγής πολιτικής πρακτικής, ότι όλοι, όσοι εισέρχονται στη χώρα, πρέπει να ακολουθούν τους νόμους της και τους κανόνες της. Διότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν συμβαίνει.
Καταδικάζει την αθρώα εισβολή των μεταναστών και ιδιαίτερα των παράνομων και το γεγονός ότι δεν ελέγχονται.
Μάλιστα οι θέσεις της σχετικά με την προστασία της χώρας της από την παράνομη εισβολή είναι αυτές που θα σκεφτόταν ο καθένας από εμάς και μπράβο της που δεν διστάζει να πει τα αυτονόητα.
Ακούστε την.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive