Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ Ο ΣΑΤΑΝΟΓΛΥΠΤΗΣ ΤΟΥ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ. ΦΩΤΟ


ΚΙ ΑΛΛΑ ... ΕΡΓΑ ΤΟΥ>>








8 σχόλια:

  1. Όλοι αυτοί είναι σατανολάτρες ανθέλληνες. Καταστροφή στα σατανικά κατασκευάσματα και όχι αντίσταση μόνον από το πληκτρολόγιο. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ο Θεός μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια χρυσή Πορδή βρε κοιμισμένε; Ακόμα να καταλάβεις ότι κι αυτοι είναι αντίχριστοι και μασόνοι; Παγανιστές δηλωμένοι είναι ρε όρνιο! Για μάθε αν ψήφισαν υπέρ στη βουλή οι ‘’πατριωταρες’’ σου προκειμένου να περάσει η αγροτική τράπεζα στα χέρια της Πειραιώς του εβραίου Pulson …… δηλαδή να περάσουν τα δάνεια των αγροτών , και κατά συνεπεία και η γη τους, στα χέρια των εβραίων…. Και κατά ‘’σύμπτωση’’ μετα ήρθε ο τουρκοεβραίος Axel Cipra και φορολόγησε βαριά τους αγρότες ώστε να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις….. ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ

      Διαγραφή
    2. Ρε τρολάκι της πλάκας, δεν μπόρεσαν τα αφεντικά σου να ανακόψουν την δυναμική της ΧΑ και τώρα σας έδωσαν εντολή να αλλάξετε μοτίβο συκοφαντίας; Δεν θα πετύχετε τίποτε. Απλά θα γίνετε ρεζίλι για μια ακόμη φορά. Χρυσή Αυγή λοιπόν για να ξεβρωμίσει ο τόπος και από ερπετά της δικής σου ποιότητας.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος16 Δεκεμβρίου 2017 - 2:06 π.μ.


      τραβα ρε φτιάκα να κανεις κανα καφε του αρχιπροδόταρου καραγκιοζαρου καραγκιοζοφερη, του ψευτοπροεδρου σου . . μιλας εσυ για μασονους μωρη κουμποτρυπα

      Διαγραφή
  2. Άθεος ο ένας, σατανιστής ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περιφημο εργο του η κοκκινη π@υτσα που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον κ@λο της Δ.Μ(βρειτε ποια είναι.ευκολο...)

      Διαγραφή
  4. Φυσικά δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα… προφανώς γιατί δεν ξέρεις! Τέτοιο βλήμα είσαι! Ουγκ ουγκ χαζοπίθηκε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive