Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε τα κατωτέρω που αφορούν άπαντας τους κατοχικούς. Ιδίως τους επίδοξους συνεχιστές του κατοχικού έργου. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για καθηγητής Πετράκης
Α. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ...
(Στο επόμενο,  δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στον υπόδουλο Ελληνισμό).
Β. ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;  Αυτά δεν θα τα ακούσετε στα κατοχικά ΜΜΕ.  Μπορείτε, Σάββατο και Κυριακή στις 12:00-14:00 , να τα ακούσετε από τον Έλληνα Κώστας Ουίλς (εκπομπή «Ελλάδα ώρα μηδέν») στο ραδιόφωνο ART FM 90,6 (διαδικτυακά, http://www.artfmradio.com/).
Γ. Κάποτε οι Συριζαίοι του 4% που σήμερα αποδομούν τον Ελληνισμό ποικιλοτρόπως, τον είχαν αποκαλέσει "εθνίκι".  Δείτε γιατί,  στο κατωτέρω τμήμα κειμένου του ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ «πολιτική σοφία» Στάθη. 
Ευριπίδης Μπίλλης

Α. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΜΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ.
(Στο επόμενο,  δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στον υπόδουλο Ελληνισμό).
Προσκεκλημένος ο γνωστότατος προπαγανδιστής των κατοχικών μέτρων εξόντωσης του Ελληνισμού, ο εικονιζόμενος  καθηγητής Πετράκης.
Φωτογραφία του Euripides Billis. 
Ο οποίος τσιγκλιζόμενος από τον παρουσιαστή Αυτιά για να λέει περισσότερα κατοχικά,  είπε καμαρωτός προκαλώντας κατάσταση εμέτου περίπου, ότι.
1.     Ουδέν ανέφερε για το επαχθές και απεχθές ψευδές χρέος
2.    Είπε ότι η κατοχική μας “σωτηρία” προβλέπει να έρθει το 2032 (και βλέπουμε !!) αλλά ΜΟΝΟΝ ως προς την επαναφορά του ΑΕΠ στα προ της σωτηρίας μας επίπεδα .
3.    Ότι μέχρι το 2060 θα πρέπει να εφαρμόζονται τα «συμφωνηθέντα» (ξεπουλήματα, χρέος κτλ)
4.      Υπερηφανεύθηκε για την αύξηση του τουρισμού προσποιούμενος ότι αγνοεί ότι αυτή οφείλεται στην ρευστότητα ξένων χωρών και στους μισθούς Μογγολίας (με ερωτηματικό γιατί οι ελεύθεροι Μογγόλοι ίσως αμείβονται καλύτερα) των εργαζομένων λίγων Ελλήνων ή Μογγόλων στα ξενοδοχεία μας.
Β. ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
Αυτά δεν θα τα ακούσετε στα κατοχικά ΜΜΕ.  Μπορείτε, Σάββατο και Κυριακή στις 12:00-14:00 , να τα ακούσετε από τον Έλληνα Κώστας Ουίλς (εκπομπή «Ελλάδα ώρα μηδέν») στο ραδιόφωνο ART FM 90,6 (διαδικτυακά, http://www.artfmradio.com/).

·       Δείτε από το 6:15 της χθεσινής του εκπομπής (https://www.youtube.com/watch?v=d0bP2GT2PCM) , πρώτα τον Καθηγητή Γιώργο Κασιμάτη να περιγράφει άλλη μια φορά μαζί με άλλα το πώς έγινε η αισχρή υποδούλωση της Ελλάδας.
·       Και από το 1:20 ακούστε τον Έλληνα Οικονομολόγο τέως υψηλότατο στέλεχος της Κεντρικής Τράπεζας του Καναδά Σπύρο Λαδιώτη, να περιγράφει την οικτρή οικονομική κατάσταση της υπόδουλης Ελλάδας
·       Και να ενημερώνει τι μας περιμένει το 2022 με το τερματισμό της περιόδου χάριτος (δόση άνω των 20 δις ευρώ)
·       Και να περιγράφει για το κόλπο με τη μετατροπή του χρέους σε swaps μέχρι το 2099.
·       Για να έχουν μέχρι τότε υπόδουλο και χρεωμένο, το άγνωστης τότε Αφρικανικής μορφής (με τα ανοικτά σύνορα, τη γενοκτονία του Ελληνισμού κτλ) κράτος της νυν Ελλάδας.

Στο ενδιάμεσο μπορείτε να ακούσετε τον ευρωβουλευτή Χρυσογόνο να ελίσσεται σαν το χέλι. νεοταξικά.
·       Που κάποτε είχα παρασυρθεί και τον εκτιμούσα, μη γνωρίζοντας, όπως δεν γνώριζε και ο Κώστας Ουίλς χθες, ότι είναι άνθρωπος του Σόρος (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 6 Έλληνες Ευρωβουλευτές Στη Λίστα Με Τους Έμπιστους Του Σόρος!

Γ. Κάποτε οι Συριζαίοι του 4% που σήμερα αποδομούν τον Ελληνισμό ποικιλοτρόπως, τον είχαν αποκαλέσει "εθνίκι".  Δείτε γιατί,  στο κατωτέρω τμήμα κειμένου του ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ «πολιτική σοφία» Στάθη. 
                                                 
·        "Τσίπρας, Κούλης, Φώφη, Λεβέντης, Σταύρος, για μπαίγνιο τους έχετε τους ανθρώπους, για σκλάβους τους πολίτες, τους εμπαίζετε με μερίσματα, τους ξεσκίζετε τους μισθούς, ατιμάζετε τις συντάξεις των γερόντων, αρπάζετε τα σπίτια των οικογενειών, τους γδέρνετε με φόρους αβάσταχτους, αφήνετε παιδάκια να πεινούν, εξοστρακίζετε στην ξένη συμπατριώτες μας, και με πρώτη ευκαιρία μας λέτε «λαϊκιστές»!
·       Προσπαθείτε να κάνετε τους εργαζόμενους ενοχικούς – δεν δίνετε δίφραγκο για τους Έλληνες, παρά μόνον για να τους το παίρνετε κι αυτό.
·       Ένας ξένος είναι για σας ο ελληνικός λαός, ένα γομάρι που κουβαλάει τις ψήφους που υπεξαιρείτε και εξαργυρώνετε.
·        Ένας ξένος είναι για σας ο Έλληνας, ένας ηττημένος που πρέπει να παραδεχθεί μέσα του την ήττα του οριστικώς, κι άθυρμα πια στα χέρια σας να δουλεύει μεροδούλι – μεροφάϊ για να τρώτε εσείς, τα πρώην λιγούρια, «μάγουλο μοσχαριού με τρούφα».
                                                        Φωτογραφία του Δημήτρης Νικηφορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive