Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τραγωδία στην Κατερίνη σε πολυκατοικία που πήρε φωτιά. Εντοπίστηκε ένας νεκρός και ακόμη δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους

Οικογενειακή τραγωδία με τρεις νεκρούς από πυρκαγιά στην Κατερίνη
Τραγικός είναι απολογισμός από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε 5οροφη πολυκατοικία στην Κατερίνη που βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο τουλάχιστον έχει χάσει τη ζωή του, ενώ δύο ακόμη άνθρωποι...
ανασύρθηκαν από τον δεύτερο όροφο του κτηρίου χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια οχτώ ενοίκους.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική το νεκρό άτομο εντοπίστηκε στη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιά στον 1ο όροφο.
Σε παραπάνω ορόφους εντοπίστηκαν τα άτομα που δεν είχαν τις αισθήσεις τους.
Σύμφωνα με νέα ενημέρωση τελικά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Το ένα άτομο ανασύρθηκε απανθρακωμένο από διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 76, από όπου ξεκίνησε η φωτιά. Ακόμη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.
Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive