Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Α. Στο «σφυρί» σπίτια για χρέη από 500 ευρώ στο Δημόσιο. Β. Το "μήνυμα" Μητσοτάκη στους νέους !!!!! Γ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: «Για γέλια και για κλάματα. Δ. ΠΟΛΑΚΗΣ: "Μαυσωλείο διαφθοράς" το ΚΕΕΛΠΝΟ. ΔΙΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ... Ε. ΤΕΧΝΗ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)

Κατωτέρω.
Α. Στο «σφυρί» σπίτια για χρέη από 500 ευρώ στο Δημόσιο (υπό τη σιωπή κι αποδοχή απάντων των κατοχικών των υπηρετών της κατοχής)
Β. Το "μήνυμα" Μητσοτάκη στους νέους:...
Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας.  Τι να του πει κανείς κι' αυτού του «κατοχικού συντρόφου» για τα «σοφά» του λόγια !!!!!!!!!!
Γ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: «Για γέλια και για κλάματα: Σκληρές αποφάσεις της κυβέρνησης για το προσφυγικό. Καταργείται το άσυλο «καθυστέρησης.
Δ. ΠΟΛΑΚΗΣ: "Μαυσωλείο διαφθοράς" το ΚΕΕΛΠΝΟ. ΔΙΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ.  
Ε. ΤΕΧΝΗ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)Ευριπίδης Μπίλλης

Α. Στο «σφυρί» σπίτια για χρέη από 500 ευρώ στο Δημόσιο (υπό τη σιωπή κι αποδοχή απάντων των κατοχικών των υπηρετών της κατοχής)

Β. Το "μήνυμα" Μητσοτάκη στους νέους: Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας Τι να του πει κανείς κι' αυτού του «κατοχικού συντρόφου» για τα «σοφά» του λόγια !!!!!!!!!!
Φωτογραφία του Euripides Billis.

Γ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: «Για γέλια και για κλάματα: Σκληρές αποφάσεις της κυβέρνησης για το προσφυγικό. Καταργείται το άσυλο «καθυστέρησης.
Θυμίζω ότι η φύλαξη των συνόρων, «απαγορεύεται» από τον «Ομπάμα» !!!
Τσίπρας: Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε»;;;  Στο 1:20 του βίντεο που εξηγεί πως φτάσαμε ως εδώ, https://www.youtube.com/watch?v=mbxgC1p6evk 
Καθηγητής Πανούσης τότε υπουργός δημόσιας Τάξης στο 1:10 και 1:26 του ίδιου ανωτέρω βίντεο: 
«Διαμορφώθηκε θα έλεγα μία «αριστερή» πολιτική ανοικτών συνόρων. … Ακούστηκε ότι δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορα μας. Είχα ρωτήσει μάλιστα τον πρωθυπουργό αν γίνει πόλεμος θα έχουμε αυτό το επιχείρημα;»
 

Δ. ΠΟΛΑΚΗΣ: "Μαυσωλείο διαφθοράς" το ΚΕΕΛΠΝΟ. ΔΙΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟΝ 

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ),
·       ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
·       ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.
·       ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΚΤΛ

Δήλωσε όμως:
·      "Σχετικά με το Ερρίκος Ντυνάν, ο κ. Πολάκης υποστηρίζει ότι στοιχειοθετούνται αδικήματα εναντίων τεσσάρων πρώην υπουργών Υγείας (Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Α. Λοβέρδος, Μ. Σαλμάς), καθώς «υπήρξε ένα μπαράζ νομοθετικών ρυθμίσεων και υπουργικών αποφάσεων που οδήγησαν στον πλειστηριασμό του νοσοκομείου, που πέρασε τελικά στον καθαρόαιμο ιδιωτικό τομέα»."

Ε. ΤΕΧΝΗ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ)
Παρακολούθησα  για πολύ λίγο (δεν αντεχόταν για πολύ) στην τηλεόραση της κατοχικής βουλής των Ελλήνων, το «συνέδριο» του Ιδρύματος της (κατοχικής) Βουλής των Ελλήνων, με θέμα Τέχνη & (κατοχική προφανώς) Δημοκρατία.
Θύμισαν την πρώτη-πρώτη περίοδο του ΠΑΣΟΚ, με τους τότε "κουλτουριάρηδες".  Που μαζί με τους πρασινοφρουρούς, ήταν το αρχικό σήμα κατατεθέν του τότε ΠΑΣΟΚ.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive