Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 12 ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ "ΓΕΝΝΑΕΙ" ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια ΤσορτανίδηΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου βράβευσε την 12μελή οικογένεια Τσορτανίδη με το Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς.  
Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια Τσορτανίδη
Ειδικότερα, ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού, πράξεις κοινωνικής προσφοράς και ήθους, συνολικής προσφοράς στον αθλητισμό, θα τιμηθούν...
σε Ειδικές Βραβεύσεις στην ετήσια Γιορτή Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που διοργανώνει για 64η χρονιά ο ΠΣΑΤ, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet).  Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, αποφάσισε να βραβεύσει: 
Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια Τσορτανίδη

 Την 12μελή οικογένεια Τσορτανίδη, (ο πατέρας Δημήτρης και η μητέρα Δέσποινα, ο 13χρονος Σταύρος, η 12χρονη Μαρία, ο 10χρονος Ραφαήλ και η 9χρονη Αγάπη ασχολούνται με τον Στίβο, ο 18χρονος Παναγιώτης με το Ποδόσφαιρο, ο 16χρονος Λεωνίδας και ο 15χρονος Πέτρος με την Ιστιοπλοϊα, ενώ εκκολαπτόμενοι στον αθλητισμό είναι η 6χρονη Φιλαρέτη και οι 4χρονοι Νεκτάριος και Εύχαρις), με το Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς.  
Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια Τσορτανίδη
Ο Δημήτρης Τσορτανίδης είναι ένας καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο της Άνδρου. Ο ίδιος φρόντισε να δώσει αγωγή και στα παιδιά του, δέκα τον αριθμό. Ναι πολύ καλά διαβάσατε, η οικογένεια Τσορτανίδη έχει 10 παιδιά, ηλικίας από δύο χρονών (δίδυμα) μέχρι 16 ετών που είναι ο μεγαλύτερος. 
Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια Τσορτανίδη
Ο Δημήτρης και η Δέσποινα (μαμά) δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα για να παραδώσουν στην κοινωνία 10 άξιους Τσορτανίδηδες και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνουν περίφημα. Εκεί στο μικρό Κόρθι που γεννά παγκόσμιους πρωταθλητές, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.      
Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια Τσορτανίδη
Ο Λεωνίδας (δευτερότοκος) πριν από λίγες μέρες, στο Κάλιαρι της Ιταλίας στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα τέκνο 293 (η Κ15 της Ολυμπιακής κατηγορίας RS:Χ όπου έχουν διαπρέψει ο Κακλαμανάκης στο παρελθόν και ο Κοκκαλάνης στο παρόν) και ο αδελφός του Πέτρος (ένα χρόνο μικρότερος) ήταν μέσα στην τελική 10αδα! Πόσο περήφανη μπορεί να είναι αυτή η οικογένεια με αυτό το πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα;  Εκτός από τους δύο ιστιοπλόους, ο κύριος Δημήτρης έχει έναν ποδοσφαιριστή στη μεικτή Κυκλάδων, τον Παναγιώτη, ενώ έχει βάλει στο στίβο τους μικρότερους Σταύρο και Μαρία και ακολουθούν ακόμα πέντε μικρότερα μέλη της οικογένειας Τσορτανίδη τα οποία θα ενταχθούν όταν μεγαλώσουν σε κάποιο άθλημα.  

Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια ΤσορτανίδηΑυτή η οικογένεια που μεγαλώνει με περίσσεια αξιοπρέπεια 10 παιδιά, μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει τίποτα από κανέναν. Και ούτε πρόκειται. Για να συνεχίσουν όμως ο Λεωνίδας και ο Πέτρος την πορεία τους στην κορυφή του κόσμου στο άθλημα που γεννά Ολυμπιονίκες για την Ελλάδα, χρειάζονται υποστήριξη. Η ιστιοπλοΐα είναι ιδιαίτερα ακριβό σπορ και στην Ελλάδα της κρίσης αποτελεί κατόρθωμα για οποιονδήποτε να ασχολείται με αυτό δίχως να έχει κάποιον χορηγό να τον υποστηρίζει. Φανταστείτε λοιπόν μια 12μελή οικογένεια που ζει με το μισθό καθηγητή φυσικής αγωγής και παράλληλα να έχει δύο ιστιοπλόους. Πως τα καταφέρνουν μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν.  
Αποτέλεσμα εικόνας για οικογένεια Τσορτανίδη
Όλοι αυτοί οι χορηγοί που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό, καλό θα είναι λοιπόν να ασχοληθούν και με την οικογένεια Τσορτανίδη. Για κανένα λόγο δεν πρέπει αυτά τα παιδιά να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και για κανένα λόγο δεν ανακοπεί η πορεία τους προς την κορυφή του κόσμου. 
Σχετική εικόνα
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ταλέντα με παγκόσμια προοπτική.  Όταν υπάρχουν εταιρείες που διαθέτουν ποσά για να εμφανιστεί κάποια τηλεπερσόνα ή κάποιος μαϊντανός των lifestyle περιοδικών σε αγώνες δρόμου, είναι ανεπίτρεπτο να αγνοούνται περιπτώσεις όπως αυτή της οικογένειας Τσορτανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive