Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΟΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Βαρβάκειο αγορά
Ένας 34χρονος Αλγερινός διακομίστηκε τα ξημερώματα στον «Ευαγγελισμό», τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο. Όπως είπε αρχικά, στους αστυνομικούς, ο αλλοδαπός, ενώ περπατούσε στη Βαρβάκειο αγορά, στις 2:15...
ένας άγνωστος προσπάθησε να τον ληστέψει και όταν εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια, όμως, ο 34χρονος είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι γνωρίζει τον δράστη και πως είχαν διαφορές μεταξύ τους.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

1 σχόλιο:

  1. μπουκαρουν παρανομα με το ετσι θελω στην Ελλαδα ειναι ολοι τους εξοπλισμενοι,αλληλοτραυματιζονται-σκοτωνονται,σκοτωνουν-τραυματιζουν,βιαζουν,κλεβουν,παρενοχλουν,επαιτουν,εμπλεκονται σε υποθεσεις απατης-πλαστογραφιας-πορνειας-μαστροπειας-σωματεμποριας-παιδεραστειας-εκβιασμου-παραπλανησης-απαγωγων-διακινησης λαθρομεταναστων-λαθρεμποριου-παρεμποριου κλπ...,και πληρωνε μετα λακαμα ελληνα ολα τους τα εξοδα σε ολα τα επιπεδα(δικαστηρια,φυλακες,νοσηλεια κλπ...)

    τετοιου ειδους περιστατικα οπως τα παραπανω προϊδεαζουν απο εδω και στο εξης ποια θα ειναι η καθημερινοτητα που θα μας αφησουν ως κληρονομια αυτοι οι θεοτρελοι και παλαβοι που κυβερνανε σημερα την πατριδα μας,αυτα τα αρρωστα ανθελληνικα εθνομηδενιστικα κτηνη,θαυμαστε τα κατορθωματα της μεγαλυτερης ανθελληνικης συμμοριας που περασε ποτε απο αυτον εδω τον τοπο που ονομαζεται λαθροσυριζα και κυβερναει σημερα την χωρα μας διαλυοντας και καταστρεφοντας μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα την εθνικη και κοινωνικη συνοχη της πατριδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive