Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Άνθρωποι «Φρανκενστάιν» σε ιατρικό εργαστήριο! Ο αμφιλεγόμενος νευροχειρουργός αποκάλυψε ότι σύντομα θα το επιχειρήσει και σε ζωντανό δότη

❱❱ Ο δρ Σέρτζιο Καναβέρο ανακοίνωσε ότι μεταμόσχευσε με επιτυχία κεφάλι σε πτώμα. Μια ανάσα από τη μεταμόσχευση ανθρώπινου κεφαλιού στο σώμα ζωντανού δότη υποστηρίζει ότι βρίσκεται ο αμφιλεγόμενος καθηγητής Σέρτζιο Καναβέρο, καθώς ανακοίνωσε ότι μεταμόσχευσε με επιτυχία κεφάλι ανθρώπου σε...
ανθρώπινο πτώμα, δημιουργώντας ένα είδος που μοιάζει με το τέρας του Φρανκενστάιν.
Ο Ιταλός νευροχειρουργός, που πραγματοποιεί τα πειράματά του στην Κίνα, έκανε την ανακοίνωση σε συνέδριο στη Βιένη, σύμφωνα με την «Telegraph».
Υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, που διήρκεσε 18 ώρες, η ομάδα του συνέδεσε με επιτυχία τη σπονδυλική στήλη, τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία του ανθρώπινου κεφαλιού με τα αντίστοιχα του ανθρώπινου πτώματος. Αυτό, σύμφωνα με τον Καναβέρο, σημαίνει ότι ο νέος οργανισμός που προκύπτει από την επέμβαση θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, αν επρόκειτο για ζωντανό μόσχευμα και δότη.
«Ολοι έλεγαν ότι ήταν αδύνατο, αλλά η εγχείρηση ήταν επιτυχής» δήλωσε ο Καναβέρο, προσθέτοντας ότι «θα γίνει άμεσα» η μεταμόσχευση ανθρώπινου κεφαλιού στο σώμα ζωντανού δότη. Ηδη ο χειρουργός, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τα πειράματά του, έχει βρει δότη κεφαλιού στο πρόσωπο του Ρώσου Βαλερί Σπιριντίνοφ, το κεφάλι του οποίου θα αποκοπεί από το σώμα του και θα καταψυχθεί μέχρι την εγχείρηση. Πέρυσι ο Καναβέρο είχε ανακοινώσει ότι κατάφερε να μεταμοσχεύσει ανθρώπινο κεφάλι στο σώμα μαϊμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive