Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Τουρκία: Η Άγκυρα απαγόρευσε τις εκδηλώσεις ΛΟΑΤ. Λόγω ευαισθησίας της κοινής γνώμης. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ο φιλοτουρκος, φίλος ΚΑΙ των πούστηδων Κεμάλμπουτάρ;

Τουρκία: Η Άγκυρα απαγόρευσε τις εκδηλώσεις ΛΟΑΤ


Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρης πούστηδεςΗ τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα απαγόρευσε τη δημόσια προβολή ταινιών και εκθέσεων που έχουν σχέση (ΛΟΑΤ), ανέφερε την Κυριακή το γραφείο του κυβερνήτη, επικαλούμενο ευαισθησίες της κοινής γνώμης. Η απόφαση αναμένεται να εντείνει τις ανησυχίες των ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δυτικών συμμάχων της Τουρκίας για τις επιδόσεις της στον τομέα των πολιτικών ελευθεριών...
υπό το ισλαμιστικών καταβολών AKP του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

«Από τις 18 Νοεμβρίου 2017, μεριμνώντας για τη δημόσια ευαισθησία της κοινότητάς μας, οποιαδήποτε γεγονότα όπως ΛΟΑΤ… κινηματογράφος, θέατρο, δημόσιες συζητήσεις, συνεντεύξεις, εκθέσεις απαγορεύονται μέχρι νεωτέρας στην επαρχία μας προκειμένου να υπάρξει ειρήνη και ασφάλεια», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κυβερνήτη.

Την Τετάρτη, οι αρχές της Άγκυρας απαγόρευσαν ένα γερμανικό φεστιβάλ ομοφυλόφιλου κινηματογράφου, μία μέρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξή του, επικαλούμενες λόγους δημόσιας ασφάλειας και τρομοκρατικούς κινδύνους.

Η παρέλαση των ομοφυλόφιλων έχει απαγορευθεί στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία δύο χρόνια. Αντίθετα απ΄ό,τι συμβαίνει σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται έγκλημα στην Τουρκία αλλά υπάρχει εκτεταμένη εχθρότητα απέναντί της.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως πρέπει να πάμε στην Τουρκία για να γλιτώσουμε τα παιδιά μας από τους πούστηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive