Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ .. ΜΕΡΙΣΜΑ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Ζαν Πωλ Σαρτρ:"Μπορεί να υπάρξουν καλύτερες εποχές, αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας". Σε πελάγη "ευτυχίας" πλέουμε ολοι, άσχετα αν τα πελάγη αυτά είναι γεμάτα σκατά και απόβλητα απο τους βόθρους διαφόρων χρωμάτων των πουλημένων κομμάτων και αποκομμάτων . Μέσα στα σκατά, μας βάζουν σαν "δωράκι"  λίγο σουσάμι απο τα εκατομμύρια κουλούρια που μας κλέβουν χρόνια τώρα. Το κάνουν απλά γιατί τρίζουν οι καρέκλες τους, το κάνουν σαν "κόλλα" για να στερεώσουν τους κώλους τους σ`αυτές.  Μας δίνουν ως "μέρισμα"...
700.000.000 σπόρους σουσάμι από τα 14,5 δισ. κουλούρια που έχουν υφαρπάξει από τους Έλληνες, κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους. Μας λήστεψαν, μας πήραν το διαμέρισμα και μας δίνουν .. μέρισμα! Δηλαδή τώρα πρέπει να χαρούμε ε; Τελικά ας το πάρουν οι δικαιούχοι,  ελπίζοντας οτι θα είναι μικρή πνοή στην ασφυξία που δέχονται απο τα πολιτικά τομάρια, μέχρι να οργανωθεί η λαϊκή αντίσταση πέρα απο κόμματα και κόμματα και να τους πάρει ο διάολος τα ρέστα. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Άρη!!!!!!! Πέστα στις Χαμουρες ουστ Χαμουρες ε Χαμουρες ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive