Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

1000 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ" ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κας ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κουκουλοΦΟΡΟΥΣ;Δε μου λέτε ρε όρθια άθεα δίποδα ροζουλί τέρατα, ΠΟΙΟΙ καλύπτουν τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ πάνε υπερασπιστές τους στα δικαστήρια; ΠΟΙΟΙ τους ελευθερώνουν όταν συλλαβάνονται; ΠΟΙΟΙ τους επιτρέπουν να εισβάλλουν ανενόχλητοι στη Βουλή, στα Υπουργεία, σε οργανισμούς; ΠΟΙΟΙ τους επιτρέπουν να έχουν μετατρέψει τα ανώτατα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα σε γιάφκες εγκληματιών αναρχοαλητών , σε αποθήκες λαθραίων, οπλισμού, πυρομαχικών, βομβών μολότωφ, εργαλείων καταστροφής περιουσιών, διαμονής λαθρεμπόρων, εμπόρων ναρκωτικών και χρηστών ναρκωτικών, ακόμα και λειτουργία κρατικού σέρβερ...
στην υπηρεσία των αναρχικών με πληρωμένα ΟΛΑ τα έξοδα λειτουργίας του απο το κράτος που πληρώνουν ΟΛΟΙ οι πολίτες αυτής της χώρας; Μήπως γνωρίζετε ΠΟΙΟΙ είναι οι ηθικοί αυτουργοί που ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και επιτρέπουν τα παραπάνω, βοηθώντας στην καθημερινή τέλεση εγκλημάτων όπως του σοβαρού τραυματισμού της δικηγόρου Τσουκαλά; ΕΣΕΙΣ ρε καθάρματα αριστερά κοινωνικά απόβλητα που βγήκατε και κάνετε δηλώσεις καταδίκης των ενόχων φυσικών αυτουργών κουκουλοφλώρων. Εσείς και ΜΟΝΟ εσείς πρέπει να καθήσετε στο σκαμνί της δικαιοσύνης και να υποστείτε βαρύτατες συνέπειες. ΑΥΡΙΟ που λόγω της ανυπαρξίας σας ή της συμμετοχής σας στο διαρκές έγκλημα της μπαχαλοποίησης της χώρας, ίσως υπάρξει νεκρός, ΤΙ θα απολογηθείτε; ΤΙ θα πείτε; "εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για το συμβάν" όπως κάνετε ΟΛΟΙ σήμερα; Τουλάχιστον ΒΟΥΛΩΣΤΕ το , χωθείτε στα συχαμερά λαγούμια του Μαξίμου και των σκατο υπουργείων σας και μην παίζετε με τα νεύρα και την νοημοσύνη μας. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ

Τόσκας για τον σοβαρό τραυματισμό στα Εξάρχεια: Τέτοιες λογικές δεν χωρούν στη Δημοκρατία. «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν».

ΣΥΡΙΖΑ για την τραυματία στα Εξάρχεια: Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε φασιστικές πρακτικές. «Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα»


3 σχόλια:

  1. Η ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ
    Τον Δεκέμβριο του 2014, οι γονείς των Νίκου Ρωμανού, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου και Γιάννη Μιχαηλίδη, κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, όπου συμμετείχε η εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά, διαμαρτυρόμενοι για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών.
    Πραγματικός καταπέλτης κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν η καθηγήτρια Αναστασία Τσουκαλά. Συγκεκριμένα κατηγόρησε τον τότε υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου πως «περίμενε να μετρήσει το ρεύμα συμπάθειας και αλληλεγγύης προς τους απεργούς πείνας για να τοποθετηθεί και τελικά το έπραξε μόνο όταν οι αντιδράσεις έλαβαν και υπερκομματικές διαστάσεις» ενώ η κ. Τσουκαλά είχε απορρίψει ως απαράδεκτη την πρόταση του τότε υπουργού να παρακολουθεί ο Ν. Ρωμανός εξ αποστάσεως τα μαθήματα της σχολής του.
    Το παρών σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου είχαν δώσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε ζητήσει να χορηγηθεί άμεσα η εκπαιδευτική άδεια στο Ν. Ρωμανό, αλλά και η κ. Μαρία Κανελλοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη.Αυτό είναι αλήθεια διότι αποφάσεις δικαστικές παραβιάζονται από υπουργούς σαν τον Παρασκευόπουλο που αφήνει σεσημασμένους και καταδικασθέντες εγγληματίες να αλωνίζουν και να δολοφονουν .Ταυτόχρονα κυρίες σαν την ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ για να δοθεί στον Αναρχικό Ρωμανό το βραχιολάκι και να σπουδάζει τις σπουδές που ο ίδιος έβριζε ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει ότι μετά από 31 μέρες δεν μπορούσε ο Ρωμανός να είναι σε τέλεια υγεία ευδιάθετος ψυχικά και σωματικά , όλα ήταν ένα θέατρο για να τον αφήσουν ελεύθερο
    Απέρριψε ο Αρειςο Πάγος το αίτημα Ρωμανού
    https://www.youtube.com/watch?v=1TXuZLIJffM&t=12s


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν με κομμουνιστικές πρακτικές ρε καθάρματα. Βγάλατε μια υποκριτική ανακοίνωση και καθαρίσατε; Έτσι νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive