Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΑΜΠ: "Η αναβάθμιση του στόλου των F-16», ύψους 2, 4 δισ ευρώ, θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ" Για την Ελλάδα ρε γαμώτο ΤΙΠΟΤΑ;


Τα εύσημα του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έλαβε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του «λογαριασμού» του ταξιδιού του Ελληνα ηγέτη στην Αμερική, λέγοντας χαρακτηριστικά:...
«συνεργαζόμαστε σε πολλούς τομείς όπως είναι η αναβάθμιση του στόλου των F-16», ύψους 2, 4 δισ ευρώ, κάτι που όπως είπε ο πλανητάρχης θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ κάτι που είναι πολύ θετικό για την οικονομία της.

2 σχόλια:

  1. εν μέρει σωστή η αναβάμιση,αλλά όχι σε αυτό το κόστος και με την προυπόθεση οτι θα αποκτηθούν σε πρώτη φάση 2 μοίρες αεροσκαφών 5ης η έστω 4ης γενιάς,όπως π.χ το σουηδικό GRIPEN NG...μεγάλο φάουλ το γεγονός οτι δεν προνόησαν να ανατεθεί υποκατασκευαστικό έργο στην Ε.Α.Β,εν τέλει κέρδισαν πάλι οι Η.Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τραμπ είναι επιχειρηματίας. Ο Τσιπρας είναι απλά πρώην κνίτης και νυν ανίκανος. Ποιός λέτε να κέρδισε; Είναι δυνατόν να κερδίσει ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς τον επιτυχημένο επιχειρηματία ; Εμείς τα ζώα αυτόν εκλέξαμε για πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive