Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Τυχαίο; Σε αυτό το κανάλι ανήκει ο δημοσιογράφος που «κάρφωσε» τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τυχαίο; Σε αυτό το κανάλι ανήκει ο δημοσιογράφος που «κάρφωσε» τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο John Roberts, επικεφαλής πολιτικός συντάκτης του Λευκού Οίκου  για το Fox News, είναι ο δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση «παγίδα» στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τις κοινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Το Fox News σημειώνεται ανήκει στην ιδεολογικοπολιτική σφαίρα του Ντόναλντ Τραμπ. Άρα....
η ερώτηση δεν αποκλείεται να έγινε εν γνώση του Αμερικανού Προέδρου.
Ο δημοσιογράφος, επιχειρώντας να κάνει τον Έλληνα πρωθυπουργό να ανακαλέσει δημόσια, του υπενθύμισε παλαιότερη δήλωσή του, πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όταν είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει Πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Εύχομαι να μη μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί Πρόεδρος».


 Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε αρχικά να αιφνιδιάζεται, αλλά, στη συνέχεια, αντιμετώπισε με χιούμορ την ερώτηση. «Αν ήξερα τι είχε πει για μένα προεκλογικά, δεν θα τον δεχόμουν», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive