Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

«ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ» ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Σε κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία οι Αρχές για την ομάδα των περίπου 30 αναρχοαλητών που επιτέθηκαν πισώπλατα και χτύπησαν τους τρεις Ευέλπιδες το βράδυ της Κυριακής στο Μοναστηράκι. Οι Ευέλπιδες περιέγραψαν στους αστυνομικούς πώς έζησαν το περιστατικό:...
«... Δεν καταλάβαμε το παραμικρό. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Δεχτήκαμε επίθεση πισώπλατα και ύπουλα. Την ώρα εκείνη πηγαίναμε προς το μετρό, ήμασταν στην περιοχή και δεν φορούσαμε τις στολές μας. Άρχισαν να μας ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές ..».
Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι Ευέλπιδες έγιναν στόχος μιας από τις τρεις ομάδες κουκουλοφόρων που έδρασαν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας αφού πρώτα διαλύθηκε η αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στο Σύνταγμα.
Οι ομάδες αυτές άρχισαν να επιτίθενται σε άτομα που έβλεπαν να έχουν ξυρισμένα κεφάλια ή να έχουν τατουάζ με εθνικά σύμβολα. Συνολικά οκτώ άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με τις συγκεντρώσεις που γίνονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο, δέχτηκαν επιθέσεις από τους κουκουλοφόρους.
Μίνα Καραμήτρου
Πηγή: www.cnn.gr

1 σχόλιο:

  1. Η κυβέρνηση και ο Ροκάς τι κανουν;Υποτιθεται ότι προστατεύουν τους πολίτες. Στην καλύτερη περίπτωση κοιμούνται όρθιοι. Μάλλον όμως δεν πρόκειται για απλή ανικανότητα. Οι κουκουλοφόροι είναι παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive