Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Έκκληση για βοήθεια από πατέρα με σπάνια νόσο: Φτάνει πια να κλαίω και να πονάω!


Μέσω της σελίδας του στο facebook 
Thomas Mpiskitzis
ο Θωμάς Μπισκιτζής από την Κρήτη ζητά τη βοήθεια του κόσμου για να μπορέσει ν`αντιμετωπίσει τη σπάνια ασθένεια που αντιμετωπίζει. Ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δυο παιδιών κι επιχειρηματίας από το Ρέθυμνο, όπου και δραστηριοποιείται, υποφέρει εδώ και 3 χρόνια από ιστιοκυτάρρωση στους λεμφαδένες (rozai dorfman), μια σπάνια νόσο, την οποία κατάφεραν να εντοπίσουν οι γιατροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο μετά από αρκετές επεμβάσεις. Στο μήνυμά του ο ίδιος αναφέρει ότι το μόνο νοσοκομείο το οποίο πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει τη νόσο....
είναι το Memorial στις ΗΠΑ κάτι που στην παρούσα φάση είναι απαγορευτικό εξαιτίας του μεγάλου οικονομικού κόστους. "Βοηθήστε με να ζήσω, βοηθήστε με να ζήσω για τα παιδιά μου", λέει στο δραματικό και γεμάτο φόρτιση μήνυμα που απηύθυνε χθες από το νοσοκομείο. "Πονάω καθημερινά εδώ και 1000 μέρες. Θέλω να σταματήσω να πονάω..

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ να τον βρούμε εμείς; Γιαυτό βάλαμε τη σελίδα του,
    Thomas Mpiskitzis γράφτου να σου πεί. Και ΜΠΡΑΒΟ για το ενφιαφέρον σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive