Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΦΟΥ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΦΩΤΟ

Ηταν 2-9-2010, οταν οι Γερμανοι βιομήχανοι και τραπεζίτες ανακουφισμένοι πλέον, αφού ο ΓΑΠ είχε ολοκληρώσει την ολέθρια, για την Ελλάδα, αποστολή που του είχαν αναθέσει τον βράβευσαν, δια χειρός Γιοζεφ Ακερμαν, με το βραβείο Quadriga....

 image.jpeg

Το ονόμασαν βραβείο… θάρρους και ειλικρίνειας γιατί κατάφερε να αλυσοδέσει μια ολόκληρη χώρα και να σώσει ταυτόχρονα τις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες και συννάμα τις δικές τους οικονομίες. Είναι φυσικό λοιπόν οι Γερμανοί να φυλάνε ως κόρη οφθαλμού τόσο τον Γαπ όσο και τον Γεωργίου και να επιτίθονται με μανία στον Κώστα Καραμανλή.

ΛΑΜΠΗΣ ΜΑΚ

1 σχόλιο:

  1. Ο Παπανδρεου στην βουλη:Ευχαριστω κ.Καρατζαφερη και βεβαιωs αναγνωριζω παρα τιs ιδεολογικεs μαs διαφορεs που εχουμε εχετε κρατησει μια σταση πραγματι που θεωρω οτι μια υπευθυνη σταση στο θεμα του μνημονιου μια πατριωτικη σταση θα την ελεγα εγω!
    Quiz:διαφορεs το ΓΚΑΠατο και ο αποπατοs, όταν παρέδιδαν και δυο την πατρίδα στους στους διεθνείς οικονομικούς εγκληματίες!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΓΥΡΑΚΟ;;;;;πως στήθηκε το παιγνίδι;;;και έχει το θράσος ο σκατοχοντρός της ΚαλλιθεοΑμφιθέας να βγαίνει στο ΑΡΤ με δήθεν πατριωτικές κορώνες και να μας το παίζει οσία Μαρία που δήθεν δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο!!ο προδότης ο πράκτορας ο κρυφομασόνος του κερατά, ο πατριδοκάπηλος ο offshoreιστας!! ρε κρέμασμα στο Σύνταγμα και φωτιά από κάτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive